Σοκ: Η Δημητρίου έκανε απόπειρα αυτοκτονίας!

14.04.2016
Της... μόδας έχει γίνει τις τελευταίες μέρες η Άντζελα Δημητρίου και ας είναι καλά η νέα διαφήμιση που πρωταγωνιστεί. Όποια τηλεοπτική πέτρα και αν σηκώσεις, θα δεις την... Άντζελα.

Αυτή τη φορά, η αοιδός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town, που τη συνόδευσε και με μία εντυπωσιακή φωτογράφηση. Ωστόσο, δε θα μείνουμε στις πόζες εμπρός στον ανεμιστήρα της "Λαίδης", αλλά θα σταθούμε στις αποκαλύψεις που έκανε και μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Γιατί, μεταξύ πολλών άλλων, η Άντζελα αποκάλυψε ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και την απέτρεψε την τελευταία στιγμή η... Παναγία!

«Ήμουν μέσα στο αμάξι μου και σκεφτόμουν να αυτοκτονήσω. Δεν μπορούσα να αντέξω την απώλεια του αδερφού μου –ένας άνθρωπος μόλις 57 ετών να φεύγει ξαφνικά από τροχαίο… Έβρεχε θυμάμαι. Είχα βάλει δύο φωτογραφίες, του αδερφού μου και του πατέρα μου, στο πίσω κάθισμα και πήγαινα να τους βρω», περιγράφει για τη μεγάλη και διπλή απώλεια που βίωσε, το 2007.

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο όραμα που είδε με τη Μεγαλόχαρη, που εμφανίστηκε μπροστά της σαν μια μαυροντυμένη γυναίκα με μαντήλι.

«Εκείνη την ώρα εμφανίζεται μπροστά μου η Παναγία και μου λέει “δεν έχεις δικαίωμα να αφαιρέσεις τη ζωή σου! Γύρνα στο σπίτι σου. Σε περιμένει η οικογένειά σου”».

Και κατέληξε: «Ούτε η οικογένειά μου δεν ξέρει ότι προσπάθησα να αυτοκτονήσω. Σήμερα το εξομολογούμαι για πρώτη φορά. Ήθελα να “φύγω” χωρίς καν να τους αποχαιρετίσω! Όταν συνήλθα, είπα στον εαυτό μου “τι πας να κάνεις;”. Κατάλαβα ότι δεν έχω κανένα δικαίωμα να αφαιρέσω τη ζωή μου. Από τότε δεν έκανα ποτέ ξανά τέτοιες σκέψεις. Κατάλαβα ότι η Παναγία είχε δίκιο. Δεν έπρεπε να “φύγω”, είχα μια οικογένεια να προσέχω πίσω μου».