Η απόσταση "έφαγε" τον έρωτα: Χωρίζουν Κοκκίνου - Μπόγρης;

18.04.2016
Σοβαρή κρίση φέρεται να περνά η σχέση της Έλλης Κοκκίνου με το Γιώργο Μπόγρη και το ζευγάρι μετά από έξι χρόνια είναι αντιμέτωπο με τον χωρισμό!

Γιατί βλέπεις, η απόσταση που τους χωρίζει, φαίνεται να είναι πιο δυνατή από τν ερωτα τους. Ο νεαρός μπασκετμπολίστας αγωνίζεται στην Ισπανία και τού είναι δύσκολο, λόγω των αθλητικών του υποχρεώσεων να έρχεται συχνά στην Ελλάδα.

Αλλά και η Κοκκίνου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δε μπορεί να ταξιδεύει συχνά στην Ισπανία. Έτσι, όπως αναφέρει η real life, σε δημοσίευμα της, η σχέση τους περνά σοβαρή κρίση και το ζευγάρι δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που έχουν προκύψει.

Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα της κυριακάτικης εφημερίδας, Κοκκίνου και Μπόγρης αποφάσισαν από κοινού να απομακρυνθούν για ένα διάστημα, ώστε να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους.

Το μέλλον θα δείξει ποια θα είναι η τύχη της σχέσης τους που μετρά 5 χρόνια και από την αρχή αντιμετώπισε διάφορα εμπόδια. Πάντως, οι φίλοι τους, ελπίζουν να τα ξεπεράσουν και αυτή τη φορά.