Υποβασταζόμενη και με μπαστούνι σήμερα η Δέσποινα Στυλιανοπούλου [photo]

20.04.2016
Με τη βοήθεια ενός μπαστουνιού και καλούς φίλους να την υποβαστάζουν, η σπουδαία κωμική ηθοποιός Δέσποινα Στυλιανοπούλου έκανε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της σε εκδήλωση του Δήμου Αμαρουσίου.

Η ηθοποιός βρεθηκε στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια της στον Κινηματογράφο, που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, του Όμιλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και σε συνεργασία με τον Όμιλο για την UNESCO Αμαρουσίου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 και η ηθοποιός εμφανίστηκε χαμογελαστή και αυδιάθετη.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης χαιρετίζοντας την εκδήλωση μίλησε με θερμά λόγια για την αγαπημένη Μαρουσιώτισα, κωμική ηθοποιό της χρυσής εποχής του Ελληνικού Κινηματογράφου, που χάρισε απλόχερα το γέλιο σε γενιές και γενιές Ελλήνων και συνεχίζει ακόμη και σήμερα να συγκινεί και να μοιράζει χαμόγελα μέσα από τις αμέτρητες ταινίες.

Συγκινημένη η Δέσποινα Στυλιανοπούλου εξέφρασε την ευχαρίστηση, αλλά και την ικανοποίησή της σε όλους εκείνους που δεν ξεχνούν τους εκπροσώπους της χρυσής εποχής του Ελληνικού Κινηματογράφου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο συνθέτης Γιώργος Κριμιζάκης, ο χορογράφος και χοροδιδάσκαλος Φώτης Μεταξόπουλος, ο σκηνοθέτης και παραγωγός Τάκης Βουγιουκλάκης και η ηθοποιός Μαρία Ιωαννίδου.

Δείτε τη γνωστή ηθοποιό:

Στα 83 της χρόνια, η Δέσποινα Στυλιανοπούλου δεν έχει κρύψει ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Ενδεικτικά, τον περσινό Μάρτιο, στην εκπομπή «Join Us», είχε πει μεταξύ άλλων:

«Έχω ανάγκη κάποιον να με βοηθάει. Δεν θέλω να το κρύβω αλλά μετά από μια μεγάλη στεναχώρια έπαθα ένα σοκ στα πόδια. Δηλαδή, δεν με κρατάνε πολύ. Για έξι μήνες ήμουν ακίνητη. Αλλά τώρα πάω πάρα πολύ καλά χάρη στην αγάπη του κόσμου».