Prince: Η τελευταία εμφάνιση & τα αίτια θανάτου

22.04.2016
Αν και τα αίτια θανάτου του γνωστού τραγουδιστή δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί και οι εκπρόσωποί του κάνουν λόγο για γρίπη, ολοένα και περισσότερες πηγές κάνουν λόγο για υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών που του στοίχισε τη ζωή.

Πηγές θέλουν τον ίδιο να βρίσκεται έξω από φαρμακείο 15 μόλις ώρες πριν βρεθεί νεκρός ενώ την προηγούμενη Παρασκευή το ιδιωτικό του αεροσκάφος είχε πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο Μολίν στο Ιλινόις - μετά από συναυλία που έδωσε στην Ατλάντα - προκειμένου να εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Λέγεται πως ο τραγουδιστής είχε λάβει υπερβολική δόση ναρκωτικών ουσιών και τότε γλίτωσε χάρη στην έγκαιρη χορήγηση σωτήριας ένεσης, που δίνεται σε περιπτώσεις υπερβολικής δόσης.

Σύμφωνα με τις πηγές, οι γιατροί συμβούλεψαν τον τραγουδιστή να μείνει στο νοσοκομείο για 24 ώρες αλλά επειδή δε βρέθηκε ιδιωτικό δωμάτιο, ο ίδιος και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να αποχωρήσουν.

Τρεις ώρες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο κι ενώ δεν αισθανόταν καλά ο τραγουδιστής επέστρεψε στην έπαυλή του ενώ την επόμενη ημέρα εμφανίστηκε στη σκηνή (που έμελλε να είναι και η τελευταία του εμφάνιση on stage) σε πάρτι στη Μινεσότα, παίζοντας πιάνο και μιλώντας στο κοινό. "Περιμένετ λίγο πριν ξεκινήσετε τις προσευχές" ακούστηκε να λέει στους θαυμαστές του.

Ο 57χρονος μουσικός εθεάθη στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης έξω από φαρμακείο φανερά αδύναμος και νευρικός ενώ όπως λέγεται δεν ήταν η πρώτη αλλά η τέταρτη στη σειρά επίσκεψη μέσα στην εβδομάδα. Εντύπωση μάλιστα προκαλεί γιατί πήγε ο ίδιος μιας και ο καθένας από το προσωπικό θα μπορούσε να λάβει την όποια συνταγογραφημένη φαρμακευτική αγωγή αντ΄αυτού.

Η συνέχεια είναι γνωστή. Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε νεκρός μέσα στο ασανσέρ του σπιτιού του στη Μινεσότα λίγες ώρες αργότερα, το πρωί της Πέμπτης.

Διάβασε περισσότερα:

Τα σπαρακτικά μηνύματα των πρώην συζύγων του Prince

Οι σέξι καλλονές που πέρασαν από τη ζωή του Prince

Mπίμπερ: "O Prince δεν ήταν ο τελευταίος μεγάλος performer εν ζωή"

Βρέθηκε νεκρός ο Prince - Θρήνος στην παγκόσμια μουσική σκηνή