Mπίμπερ: "O Prince δεν ήταν ο τελευταίος μεγάλος performer εν ζωή"

22.04.2016
Λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του θρυλικού Prince - για τον οποίο έχουν μιλήσει πολλοί και αγαπημένοι διάσημοι φίλοι του με μηνύματα αγάπης κατακλύζοντας τα social media- , ο Τζάστιν Μπίπερ φαίνεται πως κατάφερε με τον δικό του μοναδικό τρόπο να... εξαγριώσει τους θαυμαστές του!

Ο Μπίμπερ λοιπόν έκανε ένα σχόλιο στο αφιέρωμα του κιθαρίστα Άντριου Γουάιτ στον Prince.

O Άντριου Γουάιτ έκανε ένα συναισθηματικό ποστ στο οποίο είπε πως ο Prince ήταν ένα είδωλο της κιθάρας.

Ο Άντριου που έπαιζε κιθάρα και για τον “αντίπαλο” του Μπίπερ, Κόντι Σίμπσον (Cody Simpson), είπε χαρακτηριστικά για τον Prince πως ήταν “ Ο τελευταίος εν ζωή μεγάλος performer”.

Ο Τζάστιν φαίνεται πως καθόλου δεν συμφωνούσε με το αφιέρωμα του κιθαρίστα και έσπευσε να πει τη γνώμη του απαντώς στο σχόλιο κάνοντας ένα δικό του σχόλιο, το οποίο στη συνέχεια διέγραψε.

Το σχόλιο αυτό έλεγε: "Εντάξει...O Prince δεν ήταν ο τελευταίος μεγάλος performer εν ζωή". ΑΚόμη και αν όντως αυτό που ήθελε αν παει ήταν πως υπάρχουν και άλλοι σπουδαίου performer και πάι δεν φανηκε σαν κάτι καλό που μπορούσε να γράψει κανείς αυτές τις ώρες. Σε μια στιγμή διαύγειας- υποθέτουμε- πως διέγραψε το σχόλιο αυτό και δεν μπορούμε πλέον να το δούμε.