Το τελευταίο αντίο στον Prince -Αποτεφρώθηκε σε ιδιωτική τελετή

24.04.2016
Ο μοναχικός πρίγκιπας της ποπ βρέθηκε νεκρός πριν από δυο μέρες μέσα στο ασανσέρ της έπαυλής του στη Μινεσότα, όπου έζησε όλη του τη ζωή. Ήταν 57 ετών.

Τα αίτια του θανάτου του Prince επίσημα παραμένουν άγνωστα, ενώ υπάρχει έντονη φημολογία που εμπλέκει ναρκωτικά. Τα αποτελέσματα της νεκροψίας υπολογίζεται ότι θα γίνουν γνωστά τον επόμενο μήνα ενώ αξιωματούχοι αναφέρουν ότι δεν έφερε ίχνη τραύματος στο σώμα και ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Τη στιγμή που οι απανταχού θαυμαστές του θρηνούν ακόμη, έγινε γνωστό ότι η σορός του αποτεφρώθηκε σε μικρή ιδιωτική τελετή για την οικογένεια και τους φίλους του.



"Πριν από λίγες ώρες, ο Prince τιμήθηκε από μία μικρή ομάδα των πιο αγαπημένων του προσώπων: της οικογένειας, των φίλων του και των μουσικών του, σε μία ιδιωτική, πανέμορφη τελετή για ένα αντίο γεμάτο αγάπη" ανέφερε η εκπρόσωπός του, τονίζοντας ότι η τοποθεσία όπου θα φυλαχτούν οι στάχτες του θα παραμείνει μυστική.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι θα πραγματοποιηθεί μια μουσική γιορτή στη μνήμη του Prince, χωρίς να δίνονται προς το παρόν επιπλέον πληροφορίες.

Στο μεταξύ, έξω από την έπαυλη του Prince μαζεύονται καθημερινά εκαντοντάδες φαν, οι οποίοι αφήνουν μοβ μπαλόνια, λουλούδια, σημειώματα.

Έξι μέρες νωρίτερα, το ιδιωτικό αεροπλάνο του Prince είχε πραγματοποιήσει επείγουσα προσγείωση στο Ίλινοϊ λόγω "ιατρικού συμβάντος", το οποίο αντιμετωπίστηκε στο νοσοκομείο χωρίς να γίνει εισαγωγή.

Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές που επικαλείται το Tmz.com, ο Prince είχε χρειαστεί τότε να λάβει αντίδοτο για υπερβολική δόση Percocet, ενός ισχυρού αναλγητικού που περιέχει ακεταμινοφαίνη και την οπιοειδή ουσία οξυκωδόνη.

Όσο για την τεράστια περουσία που αφήνει πίσω του; Υπάρχουν σενάρια για το ποιος θα τον κληρονομήσει χωρίς όμως βεβαιότητα.

Εφόσον ο Prince δεν έχει παιδιά ούτε εγγόνια, και εφόσον δεν έχει συντάξει διαθήκη σύμωνα με την οποια να ορίζει διαφορετικά, σύμφωνα με τη νομοθεσία στη Μινεσότα, η περιουσία του θα περάσει στον πιο κοντινό συγγενή του δηλαδή στην 55χρονη αδερφή του, Τίκα Νέλσον [φωτο επάνω]

Τα ξένα δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι ένας ακόμη πιθανότατος κληρονόμος του σταρ είναι η Εκκλησία των Μαρτύρων του Ιεχωβά, στην οποία πήγαινε εδώ και 15 χρόνια ο τραγουδιστής. Λέγεται ότι στην εκκλησία Kingdom Hall στο Chanhassen βρήκε ο τραγουδιστής τη στήριξη που τον βοήθησε να ξεπεράσει την κατάθλιψη και τη μοναξιά μετά τον χαμό του νεογέννητου παιδιού του.