Η λεχώνα Τέιγκεν βγήκε για ποτό χωρίς το μωρό & την έκραξε το σύμπαν

26.04.2016
Δεν πέρασε μία εβδομάδα από τη στιγμή που η Κρίσι Τέιγκεν και ο αγαπημένος της Τζον Λέτζεντ έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Η κόρη του διάσημου ζευγαριού, η μικρή Λούνα ήρθε στον κόσμο μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα και οι πρώτες πόζες με τη μαμά Τέιγκεν να θηλάζει είχαν πορώσει τους φανς της, που μέχρι πριν λίγες ημέρες έκραζαν το πρώην μοντέλο για το ότι επέλεξε το φύλο του μωρού που απέκτησε.

Αλλά έτσι είναι η Τέιγκεν και ποτέ δεν σταματά. Η Κρίσι και ο τραγουδιστής Τζον Λέτζεντ βγήκαν για ποτάκι και φαγητό, χωρίς το νεογέννητο βρέφος μαζί τους και απόλαυσαν μια ρομαντική βραδιά για δύο.

Οι πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού, έσκασαν και οι φανς της Τέιγκεν επανήλθαν στο παλιό καλό υβριστικό τους μουντ.

Με καυστικά, βιτριολικά σχόλια, οι μάνες που μέχρι προχθές λάτρεψαν την θηλάζουσα Κρίσι, την έβριζαν με το χειρότερο τρόπο για το «έγκλημα» που έκανε να αφήσει την κόρη της σπίτι και να βγει να διασκεδάσει.

Και ναι,η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται για συμπεριφορά που έχουμε συνηθίσει να δοκιμάζουν λεχώνες μέσα σε 7 ημέρες από τη γέννηση του παιδιού τους (μέχρι και η κολλητή της Τέιγκεν, Κιμ Καρντάσιαν χάθηκε μετά τις δύο γέννες της για μεγάλο διάστημα) και ναι, Λέτζεντ και Τέιγκεν έκαναν αγώνα να αποκτήσουν αυτό το παιδί μετά από χρόνια προσπαθειών εξωσωματικής αλλά τα σχόλια σε βάρος της Τέιγκεν πραγματικά ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

Το κορυφαίο της υπόθεσης είναι πως καμία κριτική δεν ασκήθηκε στο Λέτζεντ, ο οποίος ήταν μαζί με την Τέιγκεν στο περίφημο γεύμα!