Το παρατσούκλι που έχει βγάλει στο γιο η Ελένη Μενεγάκη

27.04.2016
Πώς φώναζε η Μενεγάκη τον λατρεμένο της γιο Άγγελο όταν ήταν μικρός και γιατί; Μάθε το παρατσούκλι που του κόλλησε η ίδια του η μάνα κι ο μικρός το παρεξήγησε νομίζοντας πως τον λέει χοντρό.

Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια η Ελένη στην εκπομπή της κατά την παρουσίαση παιδικών βιβλίων. Ξεφυλλίζοντας παραμύθι με ήρωες η παρουσίαστρια θυμήθηκε ένα αστείο περιστατικό από το παρελθόν. Η ίδια είχε βγάλει ένα ψευδώνυμο στον μικρό Άγγελο που τον εκνεύριζε απίστευτα.

Ποιό ήταν αυτό και γιατί ο μικρός τσαντιζόταν; Μάθε το στην επόμενη σελίδα.

Ηρακλή τον είχε βγάλει τον άγγελο κι αυτό επειδή εξ απαλών ονύχων ο μικρός είχε δύναμη! Και μπορεί η Ελένη να είχε τον Ηρακλή στο νου της ως ρωμαλαίο μυθικό ήρωα, ο μικρός όμως τον είχε ταυτίσει με το... πάχος νομίζοντας πως η μαμά του τον λέει χοντρό.

Πολλές φορές έλεγα στον γιο μου όταν ήταν μικρός, γιατί ήταν και δόξα τω θεώ είναι ακόμα ένα πολύ δυνατό παιδί (έχει πολλή δύναμη στα χέρια και δεν το καταλαβαίνει) ότι “ παιδί μου είσαι Ηρακλής!”. Όταν ήταν μικρός θύμωνε, και μου έλεγε “θες δηλαδή να πεις ότι είμαι χοντρός;” και του απαντούσα “όχι παιδί μου! Έχεις δύναμη! Δεν φοβάσαι τίποτα, τα βάζεις με όλους και έχεις δύναμη πολλή στα χέρια. Είσαι ο Ηρακλής μου!”