Νέες δηλώσεις της Καμπουρέλη: «Φοβάμαι για τα παιδιά μου»

03.05.2016
Σκηνές ταινίας τρόμου βίωσε την Μεγάλη Παρακσευή , η γνωστή μανικιουρίστ και τηλεπερσόνα Τέτα Καμπουρέλη στην τριόρωφη κατοικία της στη Βάρη. Η Καμπουρέλη και ο σύζυγός της Βασίλης, ήρθαν αντιμέτωποι με 3 αδίσταχτους ληστές μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Οι δράστες εισέβαλαν στην μεζονέτα της Καμπουρέλη και άρπαξαν κοσμήματα και χρήματα αξίας 100.000 ευρώ ενώ αφαίρεσαν και το χρηματοκιβώτιο που βρήκαν στο σπίτι.

Δυστυχώς, η Τέτα και ο σύζυγός της επέστρεψαν σπίτι προτού φύγουν οι ληστές με αποτέλεσμα ο σύζυγος της μανικιουρίστ Βασίλης να δεχτεί άγριο ξυλοδαρμό μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Τώρα νέες δηλώσεις της μανικιουρίστας δείχνουν πως είναι ακόμη σε κατάσταση σοκ:

«Δεν είμαι καλά. Ζω με αυτόν τον φόβο. Μας έχουν πάρει όλα τα κλειδιά, το κλειδί του αυτοκινήτου. Δύο μέρες δεν έχουμε προστασία στο σπίτι, γιατί είναι και κλειστά τα μαγαζιά. Φοβάμαι για τα παιδιά μου, φοβάμαι μήπως έρθουν ξανά. Ζω με αυτό το άγχος, με αυτή την αμφιβολία. Τώρα πια, φοβάμαι τα πάντα. Η αστυνομία μας είπε να προστατευτούμε μόνοι μας», δήλωσε στην εκπομπή «Με Το Καλημέρα», η Τέτα.

Παράλληλα, η Τέτα μάλιστα πρότινε σε όλους να εγκαταστήσουν σύστημα συναγερμού: «δεν μπορώ να δεχτώ αυτό που έγινε! Δεν μπορώ να καταλάβω τι συνέβη… Συνεχίζουμε τη ζωή μας, αλλά δεν θα ησυχάσουμε αν δεν τους βρούνε. Πρέπει η Αστυνομία να κάνει το καλύτερο, γιατί είναι δολοφόνοι!».