Η κόρη της Άντζελας μεγάλωσε και είναι μία κούκλα - δες και θα εντυπωσιαστείς!

05.05.2016
Τα τελευταία χρόνια η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα απέχει από κάθε κοσμική και κοινωνική δραστηριότητα και γενικότερα από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μετά την προσπάθεια της να ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας της στο τραγούδι, που όμως δε στεφθηκε απο την ανάλογη επιτυχία, η Όλγα έκανε στροφή 360 μοιρών και πλέον ζει μία ευτυχισμένη ζωή μακριά από τους προβολείς. Εξάλλου, οι εμφανίσεις της είναι περιορισμένες κι έχουμε πολύ καιρό να τη δούμε.

Ωστόσο, η Όλγα είναι φαν της τεχνολογίας και των social media. Ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητα της και μία ματιά στα προφίλ της, θα σε εντυπωσιάσει, αφού η Όλγα σήμερα είναι αρκετά αλλαγμένη και πιο όμορφη από ποτέ. Μάλιστα, όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο στη διάσημη μαμά της.

Αν και στο τελευταίο της post στο Facebook η κόρη της Δημητρίου ξεσπά εναντίον εκείνων που ασχολούνται με τα κιλά των άλλων και με αφορμή μία γνωστή της που την είδε μετά από καιρό και το πρωτο πράγμα που της είπε ηταν ότι πάχυνε. Η αγένεια της γνωστής έκανε έξαλλη την Όλγα, η οποία ξέσπασε μέσα από το Facebook, αποκαλύπτοντας και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το θυροειδή της, που επηρεάζει το βάρος της.



"Η άλλη έχει να με δει τόσο καιρό και μου λέει πάχυνες!!! Ε ναι μαρή πάχυνα εσένα γιατί σε νοιάζει? Παλεύω με τον θυρεοειδή μου τόσα χρόνια και υπάρχουν περίοδοι στην ζωή μου που έχω παραπάνω άγχος με αποτέλεσμα να τρώω αλλά ο θυρεοειδής να υπολειτουργεί, στην τελική δεν θα απολογηθώ σε κανέναν!!", έγραψε χαρακτηριστικά.

Εμείς, πάντως, έχουμε να πούμε ότι η Όλγα είναι πραγματικά μια κούκλα!!!