Γνωστή Ελληνίδα Playmate εξομολογείται την έκτρωση που έκανε

16.05.2016
Το γνωστό μοντέλο και χορογράφος, μητέρα ήδη ενός εξάχρονου κοριτσιού έδωσε μία εξομολογητική συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και μίλησε για την διακοπή μιας εγκυμοσύνης στο παρελθόν αλλά και για το γεγονός πως προσπαθεί σήμερα, μετά το χωρισμό της, να φτιάξει τη ζωή της.

Ο λόγος για την Αναστασία Περράκη, πρώην Playmate, που προσπαθεί μετά τον χωρισμό της από τον Ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσο να «τακτοποιήσει» τα προσωπικά της μαζί με την κόρη της: «Προσπαθώ από την μεριά μου να κάνω ό,τι καλύτερο. Τα πράγματα στη ζωή μου είναι έτσι. Δεν έκρυψα τίποτα από κανέναν ούτε πίεσα κάποιον να μπει σε μια κατάσταση. Ήμουν ξεκάθαρη από την αρχή», εξηγεί.

Το πανέμορφο μοντέλο εξομολογήθηκε πως δεν σκέφτεται να κάνει δεύτερο παιδί αυτήν την περίοδο και πως στο παρελθόν είχε κάνει έκτρωση: «Είναι μεγάλη αμαρτία να μπεις σε τέτοια διαδικασία. Είναι επίπονη για μια γυναίκα από όλες τις απόψεις. Όλο το σώμα και η ψυχολογία της αλλάζουν. Το έχω περάσει μια φορά στη ζωή μου. Δεν είναι ό,τι καλύτερο. Ήμουν μικρή και βρισκόμουν στο αποκορύφωμα της καριέρας μου. Υπήρχαν και άλλοι λόγοι που δεν είναι ανάγκη να τους αναλύσουμε τώρα. Πάντα όμως ήθελα οικογένεια και παιδιά».