Ο Λίαμ μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση με τη Μάιλι τότε & τώρα

30.05.2016
Ο διάσημο ζευγάρι είναι ξανά μαζί και παρόλο που επίσημη κοινή εμφάνιση -ή ποστάρισμα στα social media- δεν έχουμε, εκείνος άνοιξε το στόμα του σχετικά.

Ο Λίαμ Χεμσγουορθ και η Μάιλι Σάιρους γνωρίστηκαν το 2010 στα γυρίσματα της ταινίας "The Last Song", από όπου και οι φωτογραφίες κάτω, ερωτεύτηκαν και αρραβωνιάστηκαν το 2012.

Ο έρωτας ήταν μεγάλος αλλά η σχέση δεν κράτησε. Το 2013 ο αρραβώνας διαλύθηκε και οι δυο τους τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους με τον δικό της να είναι κάπως πιο... έξαλλος.

Οι μεγάλες αγάπες δεν τελειώνουν όμως, όπως λέει και το τραγούδι και το σήμερα τους βρίσκει ξανά μαζί. Πολύ "ιδιωτικοί" αυτή τη φορά, κανείς δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση, η οποία έχει "καραδιπλοτσεκαριστεί" από πολλές πλευρές.

Να που ο Λίαμ όμως, αποφάσισε να μιλήσει...

Για τον αρχικό χωρισμό ρώτησαν τον Λίαμ οι άνθρωποι του GQ Australia και εκείνος ήταν κάθετος ως προς το ότι η επιλογή ήταν μονόδρομος. Πώς παίρνει τις αποφάσεις του λοιπόν;

"Υποθέτω ότι όταν νιώθω πως κάτι πάει στραβά. Το νιώθω και πράττω αναλόγως. Παίρνω τις αποφάσεις μου ανάλογα με αυτό που πιστεύω ότι θα κάνει χαρούμενο, αυτό που πιστεύω ότι είναι σωστό και αυτό που θέλω -τα υπόλοιπα δεν με αφορούν".

Και ο χωρισμός με τη Μάιλι; Ήταν δύσκολος;

"Φυσικά ήταν δύσκολος, φίλε. Όμως εκείνη την εποχή τραβούσαμε πολύ διαφορετικούς δρόμους και ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει. Είμασταν και οι δυο υπερβολικά νέοι και ήταν μια πολύ καλή απόφαση εκείνη τη στιγμή -το χρειαζόμασταν και οι δυο αυτό".

Εντάξει, αλλά γιατί καλύπτουν τη νέα περίοδο της σχέσης με τόση μυστικοπάθεια;

"Ο κόσμος θα βγάλει τα συμπεράσματά του, ήδη το έχουν κάνει. Δεν είναι χαζοί".

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;;;