Παπαθωμά: Η εξομολόγηση της για το διαζύγιο με Τσαρούχα που δεν γνωρίζαμε

02.06.2016
Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης (1/6) η Θεοφανία Παπαθωμά. Η ηθοποιός μίλησε για όλα, μεταξύ αυτών, και για τον χωρισμό της με τον Πασχάλη Τσαρούχα.

Και για πρώτη φορά, αποκάλυψε πώς έφτασαν στο χωρισμό και όσα μεσολάβησαν μέχρι να πάρουν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Επίσης, αναφέρθηκε στην πρώτη - αμήχανη - συνάντηση του πρώην συζύγου της με τον Γρηγόρη Πετράκο.



“Έκανα πολύ μεγάλη προσπάθεια να μη χωρίσω. Ποτέ δεν θα πω, όμως, ότι ήταν καλό που χωρίσαμε γιατί βλέπω τη θλίψη στα μάτια του Αχιλλέα. Τα κάναμε σκ…τα. Οι σχέσεις διαλύονται επειδή όλοι έχουμε πολύ μεγάλο εγωισμό. Ο έρωτας φεύγει, πόσο καιρό θα μείνει; Το θέμα είναι ο έρωτας να εξελιχθεί σε αγάπη. Η αγάπη είναι το ζητούμενο”, είπε

Και πρόσθεσε: “Δεν κρατάω καμία κακία, δεν έχω μίσος, τον αγαπώ τον Πασχάλη και θέλω να έχουμε μια όμορφη σχέση για το παιδί μας. Αυτό το καταλαβαίνει και ο Πασχάλης, αλλά και ο Γρηγόρης. Είναι δύο ωραίοι και καλοσυνάτοι άνθρωποι”.

Εξαλλου, πρώην και νυν έχουν καλές σχέσεις. Και στο σημείο αυτό, αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που συναντήθηκαν οι δύο άνδρες.

“Την πρώτη φορά που συναντήθηκαν ήταν στην μετακόμιση. Ήρθε ο Γρηγόρης να πάρει τα πράγματά μου από το σπίτι. Έκαναν και οι δύο ότι ήταν πάρα πολύ άνετοι. Δεν ήταν, αλλά έκαναν ότι ήταν. Πολύ δύσκολη στιγμή. Δεν υπάρχει, όμως, αντιπάθεια μεταξύ τους”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πάντως, η ίδια δεν έχει γνωρίσει τη νέα σύντροφο του Τσαρούχα