Heard: Αποφασισμένη να «λιώσει» τον Depp - Nέες φωτό από τον ξυλοδαρμό [photos]

02.06.2016
Πρώτη είδηση στα σκανδαλοθηρικά έντυπα ανά τον κόσμο αποτελεί ο ξυλοδαρμός και το διαζύγιο του 52χρονου χολιγουντιανού σταρ, Johnny Depp από την 30χρονη ηθοποιό, Amber Heard. Μετά την αίτηση διαζυγίου και τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Depp, το φως της δημοσιότητας είδαν κι άλλες φωτογραφίες από το κακοποιημένο πρόσωπο της Amber.

Η ξανθιά καλλονή υποστηρίζει ότι είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας και ο ηθοποιός από την πλευρά του αρνείται την κατηγορία για ξυλοδαρμό, και ισχυρίζεται ότι η πρώην σύζυγός του έχει βάλει στο μάτι τα χρήματά του. Και είναι πολλά τα λεφτά!

«Η σχέση του Johnny και της Amber ήταν ανέκαθεν τοξική. Είχαν πολλούς καβγάδες», αποκάλυψε, πηγή που δεν κατονομάζεται στο περιοδικό «People», το οποίο φιλοξενεί μεγάλο αφιέρωμα για τη σχέση αυτή και δημοσιεύει φωτογραφίες που παραχώρησε η Amber, από παλιότερη επίθεση που είχε δεχτεί από τον ηθοποιό.

Η ηθοποιός φέρει τραύματα στο πρόσωπο, μαυρισμένο μάτι και κομμένο χείλος και δηλώνει πως «έγινε ένα πολύ σφοδρό επεισόδιο τον Δεκέμβριο του 2015 και φοβήθηκα για τη ζωή μου».