Άνιστον: Η "παράξενη" κηδεία της μαμάς της στο σπίτι [vds]

02.06.2016
Η μητέρα της Τζένιφερ Άνιστον, Ντέμπι Ρόου, πέθανε πριν από μερικές ημέρες χάνοντας τη μάχη με μακροχρόνια ασθένεια. Παρά το γεγονός ότι οι δυο γυναίκες είχαν χρόνια να μιλήσουν, φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό είχαν μοιραστεί τις "συγνώμες" τους.

Η κηδεία της Ρόου πραγματοποιήθηκε δυο μέρες μετά τον θάνατό της, όμως σύμφωνα με το περιοδικό In Touch που επικαλείται καλά άνθρωπο που παραβρέθηκε στην τελετή που, για την ιστορία τελέστηκε από γυναίκα ιερέα, το όλο "αντίο" ήταν κάπως "ανορθόδοξο"

Στο σπίτι της κηδεύτηκε η 79χρονη Ντέμπι έχοντας δίπλα της την Τζένιφερ και τον σύζυγό της, Τζάστιν Θερού [φωτό επάνω] τον πατέρα της Τζεν, Τζον Άνιστον, ο οποίος υπήρξε πρώτος σύζυγός της, καθώς επίσης και τον δεύτερο σύζυγό της, και τον γιο τους, Τζον Μελίκ.

"Απλά μετακίνησαν το κρεβάτι της από το υπνοδωμάτιο στο σαλόνι, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή. Ηταν πολύ περίεργο όλο αυτό. Το σώμα της Νάνσι βρισκόταν στο κρεβάτι της. Ήταν ντυμένη όμορφα και φορούσε μακιγιάζ. Ηταν καλυμμένη με μια κουβέρτα μέχρι τη μέση της και τα χέρια της ήταν σταυρωμένα και ακουμπισμένα πάνω στο στήθος της".

Ιδού και ένα βίντεο που έδωσε το περιοδικό από εκείνη τη μέρα.