Ο άγνωστος πόλεμος Σκαρμούτσου - Θεοδωράκη!

10.06.2016
Ο Σταύρος Θεοδωράκης με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο υπήρξαν για πολλά χρόνια φίλοι και συνεργάτες, αφού ο δεύτερος για πολύ καιρό ήταν ο σεφ του μαγαζιού του πρώτου, “Αλάτσι”.

Ωστόσο, τόσο η φίλια όσο και η συνεργασία τους έληξαν άδοξα. Και όπως αναφέρει δημοσίευμα γνωστού περιοδικού, έληξαν και... επεισοδιακά!


Οι πρώην πλέον κολλητοί γνωρίστηκαν το 2002 στα Χανιά, όπου δούλευε τότε ο Σκαρμούτσος. Συμπάθησαν αμέσως ο ένας τον άλλον κι έτσι όταν ο Θεοδωράκης αποφάσισε να ανοίξει μαζί με τη γυναίκα του το εστιατόριο Αλάτσι, ήταν ο πρώτος μάγειρας που κάλεσε.

Μέσα από τη συνεργασία τους, πολύ σύντομα αναπτύχθηκε μία δυνατή φιλία, που φαίνεται ότι κράτησε για δέκα χρόνια. Το 2012 ο γνωστός σεφ ανακοίνωσε στον Θεοδωράκη πως θα αποχωρήσει από το εστιατόριο, επειδή δέχτηκε πρόταση από γνωστή εταιρεία στη Θεσσαλονίκη, που έχει ελληνικά προϊόντα και εστιατόρια.

Και, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Ciao, ποιος είδε τότε τον Θεοδωράκη και δε φοβήθηκε. Μεταξύ τους ξέσπασε άγριος καυγάς με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου να τον κατηγορεί ότι τον πρόδωσε και τον εγκαταλείπει για περισσότερα χρήματα. Αυτός ο καυγάς, πάντα σύμφωνα με τοπ δημοσίευμα, σήμανε και το τέλος μιας μεγάλης φιλίας.