Δυο μήνες χωρισμένοι Σωτηροπούλου - Γεωργούλης & το Instagram πήρε "φωτιά"

13.06.2016
Ενώ οι δυο ηθοποιοί έχουν γεμίσει τα social media με τις πιο "καυτές" τους φωτογραφίες, οι φήμες τους θέλουν χωρισμένους εδώ και καιρό.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης υπήρξαν πολύ διακριτικοί σε όλη τη διάρκεια της σχέσης τους. Μέχρι του σημείου "ο κόσμος τό'χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι".

Ελάχιστες κοινές εμφανίσεις, ακραία φειδωλοί στα σχόλια... Και ξαφνικά, τα social media τους γέμισαν με "καυτές" τους πόζες. Και βίντεο παρακαλώ... Ιδού μερικά από τα πειστήρια...

Έλα όμως που ενώ οι δυο τους "βράζουν" στα social media στην πραγματικότητα έχουν χωρίσει...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Real News", ο Αλέξης Γεωργούλης και η Τόνια Σωτηροπούλου εδώ και δύο μήνες δεν είναι πια ζευγάρι, ενώ "αποκλείεται κάθε περίπτωση επανασύνδεσης".

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα πάντα, οι δυο τους συμφώνησαν να μη μιλήσουν δημόσια για τον χωρισμό τους, όπως άλλωστε έκαναν και όταν ήταν μαζί, αφού και οι δύο θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όσο για τις φωτογραφίες; Χωρισμός ή μη, οι δυο ηθοποιοί συνεργάζονται σε μια νέα ταινία #siriousthemovie και έχουν "πνίξει" το Instagram με τρυφερές τους πόζες...

Μπέρδεμα; Θα δείξει..