Πωλίνα: Μιλάει για τον εφιάλτη που έζησε με την εξαφάνιση του γιου της

14.06.2016
Η Πωλίνα λίγες ημέρες μετά την περιπέτεια με την εξαφάνιση του γιου της, Απόστολου, μίλησε στην εκπομπή Πρω1νό για τις ώρες αγωνίας που έζησε μέχρι να βρεθεί τελικά από την Ιντερπόλ.

Η γνωστή τραγουδίστρια περίμενε τον 21χρονο γιο της να έρθει το απόγευμα της Κυριακής στην Ελλάδα, μιας και σπουδάζει στην Γλασκόβη, κάτι που τελικά δεν συνέβη. Έτσι, η Πωλίνα ειδοποίησε την αστυνομία και οι ελληνικές αρχές έδωσαν αμέσως σήμα στην Ιnterpol για τον εντοπισμό του νέου.

Η ίδια λοιπόν δήλωσε για το περιστατικό: «Μεγαλώνεις ένα παιδί και μπορεί ανά πάσα στιγμή να συμβεί κάτι που να σου ταράξει τα νερά, όλη σου την ύπαρξη! Αυτό που συνέβη με τον Απόστολο όταν δεν βγήκε από το αεροπλάνο θεώρησα ότι πρέπει να είμαι ψύχραιμη στην αρχή γιατί έβλεπα διάφορα πτώματα που πέφταν γύρω μου. Η πρώτη κίνηση που έκανα ήταν να δηλώσω εξαφάνιση και ψύχραιμα περίμενα τα αποτελέσματα της Interpol. Έπειτα είχα τα θετικά αποτελέσματα, μετά από όλο αυτό το μπλέξιμο με τις κάρτες, με τα διαβατήρια που εκλάπησαν, με την εξαφάνιση που θα μπορούσε να είναι απαγωγή, δολοφονία».

Και συνέχισε: «Ήταν πάντα πολύ καλός μαθητής και ένα ήσυχο, πολύ συγκροτημένο παιδί. Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι δεν χρειάζεται πανικός, αλλά όταν περνάει η ώρα και δεν έχω επαφή η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνω είναι να πάω στην αστυνομία. Θέλω να μιλήσω όσον αφορά εμένα γιατί δεν έχω δικαίωμα να μιλήσω εκ μέρους του. Είναι καλά, μαζεύουν χαρτιά τώρα αυτό είναι η καλή τιμωρία. Γιατί υπάρχει μεγάλη γραφειοκρατία για να βγάλεις ξανά το διαβατήριο, την ταυτότητα».