Απίστευτη ανατροπή στο χωρισμό της Ζοζεφίν με το γιο της Παππά!

17.06.2016
Καλοκαίρι, 40 βαθμοί καίει το κορμί και η συμπαθέστατη Ζοζεφίν καίει κάθε εγκεφαλικό μας κύτταρο! Χώρισε ή όχι με το γιο της Χριστίνας Παππά; ιδού η απορία, που μάλλον ούτε η ίδια ξέρει.

To Πέμπτη (16/6) το περιοδικό Down Town φιλοξένησε συνέντευξη της όμορφης Ζοζεφίν, η οποία μεταξύ άλλοων, ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Παππά, λέγοντας ότι δεν υπήρχε σεβασμός. Και δεν είχε κρύψει τη δυσαρέσκεια της, που ο χωρισμός της κυκλοφόρησε από άλλο περιοδικό, προτού καν το ζευγάρι, πει το "χωρίζουμε".

Μάλιστα, στο Πρωινό είχαν σχολιάσει το θέμα, με τον Γιώργο Λιάγκα να αφήνει υποννοούμενα για το ρόλο της Χριστίνας Παππά, λέγοντας ότι "η πεθερά τους τα έφτιαξε και η πεθερά τους τα χάλασε".

Κι ενώ η είδηση του ξαφνικού χωρισμού έκανε το γύρο της πόλης η Ζοζεφίν ανέβασε στα social media μία φωτογραφία της με το νεαρό επιχειρηματία. Κι ένα 'τι έγινε ρε παιδιά" το είπαμε.

Κι έρχεται τώρα, η νεαρή τραγουδίστρια και ανατρέπει τα πάντα, λέγοντας στην εφημερίδα Freddo ότι δεν έχουν χωρίσει και πως έγινε... παρεξήγηση!

"Όχι δεν χωρίσαμε. Είμαστε μαζί ακόμα. Είπα ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο να βρισκόμαστε. Έγινε παρεξήγηση από το περιοδικό. Πάντως δεν έχουμε χωρίσει", δήλωσε στην εφημερίδα.

Κι άντε εσύ βγάλε άκρη. Πώς μπορεί να έγινε τέτοια παρεξήγηση; Οεο;