Ηλιάδη - Μηλιωτάκης: Συναντήθηκαν σε πλατό μετά τον επεισοδιακό χωρισμό [photo]

17.06.2016
Η Αγγελική Ηλιάδη υπήρξε ζευγάρι με τον Κώστα Μηλιωτάκη και μάλιστα ετοιμάζονταν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Εξάλλου, για την τραγουδίστρια ήταν η πρώτη της σχέση μετά τη δολοφονία του συντρόφου της, Μπάμπη Λαζαρίδη και όλα έδειχναν ότι στο πρόσωπο του συνθέτη είχε βρει την απόλυτη ευτυχία. Μέχρι και τατουάζ είχαν χτυπήσει τα αρχικά των ονοματων τους.

Κι εκεί που ετοιμάζονταν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αποφάσισαν να χωρίσουν, εξηγώντας ότι δεν ταίριαζαν στα βασικά! Η τραγουδίστρια αντικατέστησε το τατουάζ με λουλούδια, ο Μηλιωτάκης δήλωνε πόσο τον πόνεσε ο χωρισμός, ενώ εκείνη αργότερα γνώρισε τον Σάββα Γκέντσογλου, αποκτώντας μαζί του ένα παιδί.

Τώρα, τέσσερα χρόνια μετά τον επεισοδιακό χωρισμό, και το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό. Τι έγινε στη συνάντηση;

Τίποτα απολύτως. Οι δυο τους βρέθηκαν στο πλατό του Κώστα Χαρδαβέλλα στο Epsilon, όπου η εκπομπή είναι αφιερωμένη στο συνθέτη. Και η Ηλιάδη, που έχει εμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες του πρώην της, αποδέχτηκε με χαρά την πρόσκληση.

Μάλιστα, πόζαραν αγκαλιά στο φακό, αποδεικνύοντας ότι έχουν αφήσει πίσω το κοινό τους παρελθόν. Και τις δύσκολες μέρες που ακολούθησαν μετά το χωρισμό τους.