Σοκάρει ο τραγικός θάνατος πρωταγωνιστή του Star Trek

21.06.2016
Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στο Χόλιγουντ που ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στον 27χρονο νεαρό ηθοποιό.

Ο λόγος για τον Άντον Γιέλτσιν, ο οποίος έχασε χθες τη ζωή του ύστερα από ένα τραγικό δυστύχημα στην είσοδο του ίδιου του του σπιτιού.

O 27χρονος Ρώσος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην ταινία "Star Trek Beyond" φαίνεται ότι εγκλωβίστηκε ανάμεσα στον προφυλακτήρα του 2,5 τόνων οχήματός τους και την πύλη του σπιτιού του και... συνεθλίβη.

Το άψυχο κορμί του νεαρού ηθοποιού βρέθηκε στον ιδιωτικό δρόμο που οδηγεί στην σπίτι του, στο Στούντιο Σίτι της Καλιφόρνια και σύμφωνα με τις αρχές, το τραγικό ατύχημα πρέπει να συνέβη όταν ο Γιέλτσιν άφησε το αυτοκίνητό του, μάρκας Grand Cherokee, στα νεκρά, προφανώς για να κλείσει την πύλη που οδηγεί στο σπίτι του.

Το τεράστιο όχημα τσούλησε εγκλωβίζοντας τον άτυχο 27χρονο ανάμεσα στον προφυλακτήρα και τα κάγκελα της πύλης και λιώνοντας το κορμί του με το τεράστιο βάρος του.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ένας φίλος του ηθοποιού, ανησύχησε γιατί ο Γιέλτσιν είχε αργήσει σε πρόβα και καθώς δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του, πήγε στο σπίτι του για να δει τι συμβαίνει. Εκείνος έκανε τη μακάβρια ανακάλυψη ενώ, όπως υπογραμμιζεται, "η μηχανή του αυτοκινήτου του ήταν ακόμα αναμμένη¨".