Λούσι & Τζένυ Γουέστ: Οι πιο γυμνασμένες δίδυμες που είδες ποτέ! [photos]

26.06.2016
Υπάρχουν ένα σωρό κλισέ φράσεις (όπως «ανεβάζουν τον υδράργυρο», «έφεραν τον καύσωνα», «κόβουν την ανάσα») που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να αποθεώσουμε τις δίδυμες Λούσι & Τζένυ Γουέστ, ετών 29 και να περιγράψουμε το τι μπορεί να «πάθει» κανείς εάν δει μία φωτογραφία τους.

Ωστόσο, εμείς δε θα χρησιμοποιήσουμε καμία από αυτές και θα αφήσουμε τις εικόνες να μιλήσουν από μόνες τους αφού μία εικόνα ίσον χίλιες λέξεις. Πόσο μάλιστα 24 συνολικά φωτογραφίες.

Το μόνο που θα αρκεστούμε να πούμε είναι πως σήμερα είναι οι μοναδικές γυναίκες επαγγελματίες bodybuilders σε γυμναστήριο σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ ξεκίνησαν τα βάρη μόλις πριν από λίγα χρόνια.

Μάλιστα, η Τζένυ έχει δηλώσει πως μια ζωή προσπαθούσε να μοιάσει στα skinny μοντέλα που έβλεπε στις πασαρέλες παρά το γεγονός ότι το σωματότυπό της δεν ήταν εκ φύσεως τέτοιο ώσπου μια μέρα είπε να κάνει την ανατροπή και αυτό που θεωρούσε μέχρι τότε μεγάλο μείον επάνω της να τοπ γυρίσει σε προτέρημα.

Βέβαια και η αδερφή της Λούσι δεν πάει πίσω αφού δηλώνει πως δεν έχει φάει ούτε μία φορά στη ζωή της junk food. Και οι δύο αδερφές ενθαρρύνουν τον κόσμο να αθληθεί και να προσέχει τη διατροφή του και να μη θεωρεί πως το να αποκτήσει κανείς ένα αξιοζήλευτο κι έντονα γραμμωμένο σώμα είναι άπιαστο όνειρο.