Η Γουαϊνόνα Ράιντερ μιλά για την κακοποίηση από τον Ντεπ

28.06.2016
Η σχέση των δύο ηθοποιών είναι βαθιά χαραγμένη στη μνήμη των μεγαλύτερων και με την αφορμή του άσχημου διαζυγίου εκείνου, εκείνη κλήθηκε να πάρει θέση.

Η Γουαϊνόνα Ράιντερ και ο Τζόνι Ντεπ ήταν αρραβωνιασμένοι από το 1989 μέχρι το 1993 αλλά ο χωρισμός αυτός δεν άφησε καμμία πικρία σε κανέναν από τους δυο.

Αντίθετα μάλιστα, τώρα που ο 44χρονος σταρ κατηγορείται από τη σύζυγό του, Άμπερ Χερντ για κακοποίηση, η Ράιντερ παίρνει θέση.

"Μπορώ να μιλήσω μόνο από τη δική μου εμπειερία που ήταν τελείως διαφορετική από αυτά που ακούγονται σήμερα. Ο Τζόνι δεν υπήρξε ποτέ, ποτέ έτσι προς εμένα. Εγώ τον γνωρίζω μόνο ως έναν πραγματικά καλό και τρυφερό τύπο που ήταν ανέκαθεν πολύ προστατευτικός απέναντι στους ανθρώπους που αγαπούσε"

Αυτά είπε η ΓουαΪνόνα ενώ απάντησε και για τους ισχυρισμούς της Χερντ.

"Εγώ δεν ήμουν εκεί. Δεν ξέρω τι συνέβη. Δεν αποκαλώ κανέναν ψεύτη, απλά λέω ότι είναι δύσκολο και ενοχλητικό να τα χωρέσω όλα αυτά στο κεφάλι μου. Κοίτα... ήταν πολύς καιρός πριν όμως είμασταν μαζί για 4 χρόνια και ήταν μια μεγάλη σχέση για μένα. Αν κάποιος με τον οποίο είχες σχέση -και εγώ ήμουν 17 τότε- κατηγορείται για κάτι τέτοιο είναι σοκαριστικό. Δεν τον έχω δεν να είνα επιθετικός απέναντι σε κανέναν".