Χωρισμός σοκ για την Τζούλια Αλεξανδράτου: Δεν γυρίζει πίσω και ζητά προστασία! [vds+photos]

28.06.2016
Μεγάλη κρίση φαίνεται πως περνάει ο γάμος της Τζούλιας Αλεξανδράτου με τον Κριστιάν Καρπόζηλο και δεν είναι λίγοι αυτοί που μιλούν ακόμη και για οριστικό χωρισμό εξαιτίας της ζήλιας του! Σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, αρχικά η Τζούλια Αλεξανδράτου ήρθε στην Ελλάδα για να κάνει τις διακοπές της και να σκεφτεί τι θα κάνει με τον γάμο της που το τελευταίο διάστημα δεν πήγαινε καλά.

Άνθρωποι από το στενό της περιβάλλον υποστηρίζουν πως ο σύζυγός της την ζηλεύει πολύ και μάλιστα τις κάνει έντονες σκηνές ζηλοτυπίας.

Από την πλευρά του ο Καρπόζηλος δεν μπορεί να αντέξει την ιδέα του χωρισμού και έφτασε ακόμη και στο σημείο να την απειλήσει πως αν δεν γυρίσει στην αγκαλιά του θα έχουν κακά ξεμπερδέματα.

Η Τζούλια από την πλευρά της επικοινώνησε με ανθρώπους στην Αυστρία για να μάθει εάν πρόκειται να πραγματοποιήσει τα όσα λέει και ταυτόχρονα ζήτησε προστασία από ανθρώπους που συναναστρεφόταν παλιότερα.

Τέλος, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η Τζούλια δεν πρόκειται να επιστρέψει στον σύζυγό της, αφού ετοιμάζεται να επιστρέψει στις πίστες. Το ίδιο καταλαβαίνουν και οι φίλοι της στα social media, καθώς το γνωστό μοντέλο δε σταματά να ενημερώνει τους λογαριασμούς της με φωτογραφίες από το νησί της Μυκόνου!