Νωαίνα: Η προκλητική της απάντηση και η «Βαγγελίτσα» Αραβανή [photo]

30.06.2016
Χαμό στα social media, αλλά και στις Lifestyle εκπομπές έχει προκαλέσει η Νωαίνα με την κίνησή της να δείξει στο κοινό του X-Factor το μουστάκι που είχε ζωγραφίσει στα οπίσθιά της! Το πρωί της Τετάρτης 29 Ιουνίου, η Νωαίνα μίλησε στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» και εξήγησε το λόγο που το έκανε αυτό αποδίδοντας την κίνησή της στον... αυθορμητισμό της τονίζοντας:

«Ήταν ένα πολύ αυθόρμητο αστειάκι. Πολλοί άνθρωποι μπροστά στην κάμερα είναι πολύ διαφορετικοί από ότι είναι στην πραγματικότητα κι εμένα με ξενίζει αυτό».

Ωστόσο, λίγο αργότερα, η ίδια ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία μ' ένα καρτούν να δείχνει τα οπίσθια του γράφοντας:
«Όταν τρολλάρεις την κριτική που σε θέλει πιο ‘φάτε μάτια ψάρια’, που σε κάθε επεισόδιο σε απαιτεί πιο ‘παιχνιδιάρα γυναίκα’ -τύπου- ‘βγάλε κι άλλη κοιλιά έξω, τί ωραία που είσαι πιο χοτ ντυμένη απόψε, θέλουμε να δούμε κι άλλο από τη σέξυ Νωαίνα, παίξε λίγο on stage με το μ**** σου’, και όταν τους απαντάς με κώλο σοκάρετε το ηθικό, σοβαροφανές πανελλήνιο. Κάθε Λάιβ και Σεξότερη δεν είπαμε Βαγγελίτσα; Το μουστάκι μου δεν φαγώθηκες να δεις; Ττααα χχχ».

Ιδιαίτερη αίσθηση μάλιστα προκάλεσε η ευθεία σπόντα της στην Ευαγγελία Αραβανή την οποία και αποκάλεσε «Βαγγελίτσα»



Σημειώστε πως η «άτακτη» παίκτρια, λίγο πιο πριν είχε ανεβάσει και τους στοίχους του τραγουδιού «Βυζάκια έξω λοιπόν»!