Άπληστος ο Αλβάρο: Αγριεύει η κόντρα για το διαζύγιο με την Αθηνά Ωνάση

04.07.2016
Δεν θα λήξει εύκολα ο χωρισμός της χρυσής κληρονόμου της δυναστείας Ωνάση και του επί 11 χρόνια συζύγου της. "Είναι πολλά τα λεφτά Άρη", όπως έλεγε και στην ταινία "Λόλα" ο Νίκος Κούρκουλος.

Νέα στοιχεία θέλουν τους δυο πρών συζύγους στα άκρα λόγω της περιουσίας, βεβαίως βεβαίως! Σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο που λέγεται ότι είχαν υπογράψει πριν το στεφάνι, ο Αλβάρο και η Αθηνά Ωνάση, εκείνος δικαιούται ένα εκατομμύριο δολλάρια για κάθε χρόνο του γάμου τους καθώς και το 50% από τα 60 εκατομμύρια που αξίζει η εταιρεία τους, δηλαδή ακόμη 30 εκατομμύρια δολάρια. Εκείνος όμως, λέγεται ότι δεν αρκείται σε αυτό και είναι έτοιμος να διεκδικήσει τη μισή περιουσία της πρώην συζύγου του.

Σύμφωνα με τη νέα φημολογία, παρά το γεγονός ότι έχει υπογράψει το προγαμιαίο συμβόλαιο ο Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο δεν δείχνει να συμβιβάζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ζευγαριού, ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο θα διεκδικήσει μέσω δικαστικού αγώνα τη μισή περιουσία της εν διαστάσει συζύγου του, δηλαδή περίπου 400 εκατομμύρια δολάρια!

Η μάχη προμηνύεται "καυτή" και μακριά. Αναμένουμε.