Μπαλατσινού: Ο ζόρικος χωρισμός με τον Παππά και οι διακοπές με τον Κωστόπουλο στην Πάτμο

13.07.2016
Μπορεί Tζένη και Πέτρος να έχουν χωρίσει εδώ και καιρό, όμως αυτό το διάστημα ένας άλλος χωρισμός απασχολεί τα media. Πρόκειται για τον χωρισμό ανάμεσα στην Τζένη Μπαλατσινού και στον νεαρό επιχειρηματία Ανδρέα Παππά.

Σύμφωνα με το φωτορεπορτάζ του περιοδικού You Μπαλατσινού και Κωστόπουλος μένουν σε διαφορετικά σπίτια, παρόλα αυτά οι κοινές τους δραστηριότητες με τα παιδιά είναι πολλές. Ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» οικογενειακώς κατά την απόδραση τους σε ερημική παραλία στην Πάτμο, ενώ δεν έλειψαν οι επισκέψεις στην γκαλερί του φίλου τους Ανδρέα και το καλό φαγητό στα γραφικά ταβερνάκια του νησιού.

Το περιοδικό Ciao, από την άλλη, αναφέρει σε δημοσίευμά του ότι υπήρξε δημόσιος καυγάς ανάμεσα στην Τζένη Μπαλατσινού και τον σύντροφό της, Ανδρέα Παππά. Λόγος η ζήλια του επιχειρηματία για την καλή σχέση της Μπαλατσινού με τον πατέρα των τριών παιδιών της, Πέτρο Κωστόπουλο. Δεν γνωρίζουμε αν αυτή η φήμη αληθεύει πάντως Μπαλατσινού και Κωστόπουλος κάνουν διακοπές με τα παιδιά τους στην Πάτμο.