Δεν φαντάζεσαι τι "ντρίπλα" έκανε ο Τζόντι Ντεπ στην Άμπερ Χερντ

26.08.2016
Σε αυτό τον χωρισμό-σίριαλ ένα είναι σίγουρο: δεν ξέρει κανείς ποιος από τους δυο "πρωταγωνιστές θα πει την τελυταία λέξη. Σε αυτό το σημείο, δείχνει να έχει έναν "πόντο" παραπάνω εκείνος.

Ύστερα από ενάμιση χρόνο γάμου, η Άμπερ Χερντ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον διάσημο σύζυγό της, κατηγορώντας τον ταυτόχρονα για κακοποίηση κατ' εξακολούθηση.

Φωτογραφίες, βίντεο, δικαστήρια, αλκοόλ, υστερίες και ένας συμβιβασμός που έφερε στους λογαριασμούς της 32χρονης ηθοποιού 7 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία όμως την ίδια στιγμή, εκείνη δήλωσε δημοσίως ότι θα πάνε μέχρι την τελευταία δεκάρα σε φιλανθρωπίες κάθώς "τα χρήματα δεν ήταν ποτέ το 'θέμα' της".

Και τη θαυμάσαμε όλοι γι' αυτό. "Μαγκιά της". Ο πρώην σύζυγος όμως, που δίνει και τα χρήματα δεν πείστηκε. Και ιδού τι αποφάσισε να κάνει...

Προφανώς δεν της έχει εμπιστοσύνη της πρώην "καλής" του ο Τζόνι Ντεπ και έστειλε την πρώτη δόση των χρημάτων -γιατί δεν τα δίνει όλα μαζί- απευθείας στις φιλανθρωπίες που είχε δηλώσει ότι διάλεξε η Άμπερ. Σωστός;;;