Δημήτρης Αλεξάνδρου: Πώς τον άλλαξε ο χρόνος [Photo]

01.09.2016
Μια φωτογραφία του που μας πάει πίσω στα πρώτα βήματα της καριέρας του στο μόντελινγκ ανέβασε στα Social Media o Δημήτρης Αλεξάνδρου και η διαφορά σε σχέση με το σήμερα είναι μεγάλη.

Μέσα από το ποστάρισμά του μάλιστα αποκαλύπτει πως όλοι του έλεγαν πως "δεν κάνει για η δουλειά", αυτός όμως πείσμωσε, τόλμησε και δικαιώθηκε.

Δες πώς ήταν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο ξεκίνημά του και τι δήλωσε σχετικά.

έτσι ακριβώς πριν 7 χρόνια ξεκίνησα το ταξίδι μου και εγώ στο χώρα της μόδας. ευχαριστώ πολύ την μάνατζερ που εδώ και 7 χρόνια δουλεύουμε μαζί που με πίστεψε και συνεχίζω και δουλεύω ακόμα σε ευχαριστώ πολύ @vassovn για όλα αυτά που έχουμε κάνει μαζί. και άλλα τόσα ακόμα αν μας αξιωσει ο θεός. το μόνο που άκουγα είναι ότι δεν κάνω, το μόνο που έχω να σας πω είναι να κάνετε αυτό ακριβώς που πιστεύετε να έχετε στόχο και να μην βγείτε ποτέ απ αυτόν

έτσι ακριβώς πριν 7 χρόνια ξεκίνησα το ταξίδι μου και εγώ στο χώρα της μόδας. ευχαριστώ πολύ την μάνατζερ που εδώ και 7 χρόνια δουλεύουμε μαζί που με πίστεψε και συνεχίζω και δουλεύω ακόμα σε ευχαριστώ πολύ @vassovn για όλα αυτά που έχουμε κάνει μαζί. και άλλα τόσα ακόμα αν μας αξιωσει ο θεός. το μόνο που άκουγα είναι ότι δεν κάνω, το μόνο που έχω να σας πω είναι να κάνετε αυτό ακριβώς που πιστεύετε να έχετε στόχο και να μην βγείτε ποτέ απ αυτόν #dimitrisalexandrou #dimitrisalexandrou #model #7 #vn

A photo posted by dimitris alexandrou (@dimitris_alexandrou) on

Για να λέμε βέβαια τα πράγματα με το όνομά τους, κούκλος ήταν και κούκλος παραμένει απλά είπε να προσθέσει λίγο μούσι κι αλλάζει όλο του το στιλ.

Και επειδή διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα σώματα στη σόουμπιζ χωρίς να τρελαίνεται στις διατροφές, όπως έχει δηλώσει, εμείς συγκεντρώσαμε από το προφίλ του Δημήτρη στο Instagram τις πιο hot φωτογραφίες του... άνευ T-shirt. Μπορείς να τον θαυμάσεις εδώ.