Βίκυ Μπάρκουλη: "Θύμωνα μαζί του... Μετά, συνήθισα απλώς να μην έχω πατέρα" [photo]

01.09.2016
Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του εμβληματικού ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του '60 η άγνωστη κόρη του μιλά πρώτη φορά για τη σχέση τους.

Στο περιοδικό Down Town μίλησε η Βίκυ Μπάρκουλη και θυμήθηκε τον διάσημο πατέρα της, ο οποίος την αναγνώρισε το 1996 με συμβολαιογραφική πράξη. Ήταν ο καρπός ενός παθιασμένου έρωτα της δεκαετίας του ’60. Ο Ανδρέας Μπάρκουλης έχει ακόμη δυο γιους, τον 40χρονο Ντρε Ντίρλαντ, ο οποίος ζει μόνιμα στο Τορόντο του Καναδά, και τον 14χρονο Νίκο από τον τελευταίο του γάμο με τη Μαίρη.

Η Βίκυ Μπάρκουλη μίλησε στο Down Town, για το οποίο πόζαρε κιόλας.

«Από μικρή είχα σχέσεις μαζί του, αλλά δεν ήταν ουσιαστικές. Πολλές φορές δεν ήθελα και εγώ η ίδια να τον δω. Θύμωνα μαζί του, έκανα “τσαλίμια”. Έλεγα: «Γιατί ο πατέρας μου δεν είναι δίπλα μου;». Μετά συνήθισα απλώς να μην έχω πατέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Μπάρκουλη η οποία τα τελευταία χρόνια δεν είχε σχέσεις μαζί του. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο, βέβαια, τον επισκέφθηκε, όπου, όπως διαβάσαμε στην εφημεριδα Freddo πλησίασε τον πατέρα της και αφού κάθισε δίπλα του, του έπιασε το χέρι ψιθυρίζοντας «μπαμπά». Εκείνος την κατάλαβε. Η κόρη του δεν πίστευε στα μάτια της, καθώς ο πατέρας της κούνησε το κεφάλι του ενώ στη συνέχεια είδε δάκρυα να τρέχουν από τα μάτια του. Έτσι είπαν το "αντίο" τους