H δικηγόρος των celebrities ανέλαβε το διαζύγιο Πιτ -Τζολί- Πόσα χρεώνει την ώρα

21.09.2016
Η δικηγόρος που ανέλαβε το διαζύγιο της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπράντ Πιτ δεν είναι μία τυχαία. Ονομάζεται Λόρα Αλισον Γουόσερ και έχει μέχρι στιγμής στο βιογραφικό της πολλά από τα πιο διάσημα διαζύγια του Χόλιγουντ.

Οι Ράιαν Ρέινολντ, η Χάιντι Κλουμ, ο Αστον Κούτσερ, η Κριστίνα Αγκιλέρα, ο Στίβι Γουόντερ, η Κιμ Καρντάσιαν, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Τζόνι Ντέπ είναιι λίγα μόνο από τα ονόματα των σταρ που την εμπιστεύονται με κλειστά μάτια. .

Η Λόρα Γουόσερ είναι 48 ετών, χωρισμένη και η ίδια με δύο παιδιά και μέχρι σήμερα έχει μπει τέσσερις φορές στο Top 100 των πιο ισχυρών δικηγόρων από το Hollywood Reporter, ενώ συγκαταλάγεται στις 50 καλύτερες γυναίκες νομικούς της Καλιφόρνιας!

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Independent, η Γουόσερ σπάνια εκπροσωπεί πελάτες με περιουσία κάτω των 10 εκατ. δολαρίων και χρεώνει 850 δολάρια την ώρα για τις υπηρεσίες της!

Σε συνέντευξή της στο DAME έχει πει πως «έχω δύο παιδιά, με διαφορετικούς άνδρες, οπότε δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να δώσω συμβουλές περί σχέσεων».

Δηλώνει μάλιστα ότι δεν θέλει να παντρευτεί ξανά, ενώ το 2013 είχε πει στην Telegraph πως το γεγονός ότι είναι δικηγόρος διαζυγίων δεν σημαίνει ότι ξέρει και το «κλειδί» για τον τέλειο γάμο. «Ξέρω μόνο από διαζύγια. Δεν ξέρω πώς να μείνεις παντρεμένος».