Πιτ-Τζολί: Η μάχη για τα 400.000.000$ και οι όροι στο προγαμιαίο συμβόλαιο [vds]

21.09.2016
Το 2005, ο Στίβεν Κλάιν φωτογραφίζει την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ για το περιοδικό W. Τότε δεν είχαν ακόμη ανακοινώσει τη σχέση τους και η φωτογράφηση έγινε για το πρόμο της ταινίας «Mr. and Mrs. Smith». Ο Μπραντ Πιτ χωρίζει τη σύζυγό του Τζένιφερ Άνιστον και για τα επόμενα 12 χρόνια τα πρωτοσέλιδα για τους «Μπραντζελίνα» πέφτουν βροχή.

Ποιος να περίμενε πίσω στο 2014, όταν το ζευγάρι παντρεύτηκε με πανευτυχισμένα παρανυφάκια τα 6 παιδιά του, ότι θα έφτανε η μέρα που η Αντζελίνα Τζολί θα υπέβαλε αίτηση διαζυγίου. Το ζευγάρι βρίσκεται στο κατώφλι ενός δύσκολου δικαστικού αγώνα, καθώς ανάμεσά τους βρίσκονται πολλά περιουσιακά στοιχεία και 6 παιδιά.

Η Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου λόγω ασυμβίβαστων διαφορών μεταξύ του ζευγαριού και επειδή δεν εγκρίνει τις μεθόδους που χρησιμοποιεί ο Πιτ για την ανατροφή των παιδιών τους. Η ίδια θέλει να κρατήσει τη φυσική κηδεμονία των έξι παιδιών του ζευγαριού, αλλά ζητά από το δικαστήριο να δώσει δικαιώματα επίσκεψης στον Πιτ.

Πηγή δήλωσε στο TMZ, που έβγαλε πρώτο την είδηση του διαζυγίου, πως η Τζολί πιστεύει πως το γεγονός πως ο Πιτ έχει θέματα διαχείρισης θυμού, πίνει αλκοόλ και καπνίζει μαριχουάνα επηρεάζει τα παιδιά.

Η δικηγόρος «καρχαρίας» Λόρα 'Αλισον Γουόσερ, που ανέλαβε το διαζύγιο της Τζολί με τον Πιτ χρεώνει 850 δολάρια την ώρα για τις υπηρεσίες της και έχει μέχρι στιγμής στο βιογραφικό της πολλά από τα πιο διάσημα διαζύγια του Χόλιγουντ!

Τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά πήραν φωτιά. Η πανέμορφη Γαλλίδα ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ θεωρείται το «τρίτο» πρόσωπο στο γάμο της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, αλλά και η βασική αιτία του διαζυγίου τους. Όπως αναφέρει η Daily Mail την απιστία ανακάλυψε μέσω ντετέκτιβ η Τζολί. Την ίδια στιγμή, η Μαριόν Κοτιγιάρ έχει σχέση με τον ηθοποιό και συγγραφέα Guillaume Canet από το 2007 και μάλιστα έχουν μαζί ένα 4χρονο γιο - ενώ απάντησε θετικά στις φήμες ότι είναι και πάλι έγκυος!

Σύμφωνα με το TMZ, που μίλησε με το περιβάλλον του Μπράντ Πιτ, «η Αντζελίνα θα τα βρει πολύ σκούρα, καθώς ο Μπραντ θα αγωνιστεί με κάθε δικαστικό μέσο για τα έξι τους παιδιά». «Αν η Αντζελίνα νομίζει ότι τα πράγματα με την επιμέλεια των παιδιών θα είναι απλά, τότε ονειρεύεται. Ο Μπραντ θα δώσει σκληρή μάχη για κοινή φυσική επιμέλεια και των έξι τους παιδιών.

Διαβάστε ακόμη: Οι 18 μοιραίες γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του Μπραντ Πιτ [photos]

Αν επίσης νομίζει ότι θα του τα στερήσει, κάνει μεγάλο λάθος. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί να τα βλέπει μόνο με δικαστική απόφαση. Θέλει και θα επιδιώξει κοινή επιμέλεια». Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα ο Μπραντ Πιτ πιστεύει πως η Αντζελίνα Τζολί είναι «σπουδαία μητέρα» και πώς σε καμία περίπτωση δεν θέλει να την «βλάψει».

Το λόγο έχουν οι δικηγόροι, οι οποίοι θα διαμεσολαβήσουν στο ζευγάρι που φημολογείται ότι έχει κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο με ρήτρα ο Μπραντ να μην απατήσει. Σε περίπτωση που αποδειχθεί η απιστία - εδώ έρχεται ο ντέτεκτιβ - η Τζολί παίρνει την επιμέλεια των παιδιών. Η Τζολί ζητάει τη φυσική επιμέλεια των 6 παιδιών σύμφωνα με το TMZ, και δεν ζητάει διατροφή.

Διαβάστε ακόμη: 15 προγαμιαία συμβόλαια διασήμων - σκανδαλώδεις όροι που σοκάρουν! [photos]

Ποιος θα πάρει τα περισσότερα χρήματα - Τι έχουν να χωρίσουν;

Τον περασμένο Μάιο το Celebrity Net Worth υπολόγισε την περιουσία του Μπραντ Πιτ στα 240 εκατ. δολάρια, ενώ της Τζολί σε 160 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό είναι το ρεζουμέ των χρημάτων από ταινίες, τις οποίες έχουν σκηνοθετήσει, προωθήσει αλλά και στις οποίες έχουν παίξει οι δυο διάσημοι ηθοποιοί.

Το δύσκολο θα είναι να χωριστεί η κοινή τους περιουσία που περιλαμβάνει τη μόνιμη κατοικία τους στο Χόλιγουντ, ένα σπίτι που πωλείται προς 4.3 εκατ. λίρες στη Νέα Ορλεάνη, ένα καλοκαιρινό πολυτελές θέρετρο στη Μαγιόρκα και ένας πύργος 60 εκατ. δολαρίων στη Γαλλία – όπου βγάζουν και το δικό τους κρασί.

Φυσικά ο διακανονισμός θα συμπεριλάβει: τα εισοδήματα και τα υπάρχοντα που έχουν αποκτηθεί και απο τους δύο κατά τη διάρκεια του γάμου, τις ασφάλειες ζωής, τα συνταξιοδοτικά πλάνα, τις μετοχές, τις καταθέσεις, τις ιδιοκτησίες, τα αγροτεμάχια, τα αυτοκίνητα, τα σκάφη κλπ.

Ειδικός διακανονισμός γίνεται για την περιουσία του ζευγαριού πριν τον γάμο – οι Μπραντζελίνα είναι ζευγάρι από το 2005 αλλά παντρεύτηκαν το 2014. Αν δεν υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο, όλα τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν αποκτηθεί και από τους δύο – εκεί όπου υπάρχουν κοινές υπογραφές – θα μοιραστούν εξίσου.

Διαβάστε ακόμη: Η Άνιστον δικαιώθηκε! 11 celebrities που «καταχάρηκαν» τον χωρισμό Τζολί-Πιτ [photos]

Να θυμίσουμε ότι ο Πιτ έχει ήδη ένα «ακριβό» διαζύγιο στο ενεργητικό του το 2005, με την Άνιστον να παίρνει 29 εκατ. και τον Πιτ 31 εκατ. δολάρια. Η Άνιστον κράτησε το μέγαρο του ζευγαριού στο Beverly Hills και ο Πιτ κράτησε τον έλεγχο της εταιρίας παραγωγής, Plan B.

Πληροφορίες από www.ibtimes.com και The sun