Ντόρα και Κώστας Μπακογιάννης: Οι συγκινητικές αναρτήσεις για τον Παύλο Μπακογιάννη [photos]

26.09.2016
Σήμερα συμπληρώνονται 27 χρόνια από τη δολοφονία του γνωστού πολιτικού και πρώην συζύγου της κόρης του Κώστα Μητσοτάκη και εκείνη επέλεξε να τιμήσει την επέτειο με ένα ιδιαίτερο ποστάρισμα στο Twitter.

Ήταν πρωί Τρίτης, 26 Σεπτεμβρίου 1989 όταν ο Παύλος Μπακογιάννης έπεφτε νεκρός στην είσοδο της πολυκατοικίας στην Οδό Ομήρου στην Αθήνα, όπου στεγαζόταν το γραφείο του. Την ευθύνη για τη δολοφονία του, που είχε συγκλονίσει την πολιτική -και όχι μόνο- επικαιρότητα των ημερών, είχε αναλάβει η τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη».

Ο Παύλος Μπακογιάννης και η Ντόρα ήταν παντρεμένοι από το 1974 και έχουν μαζί δυο παιδιά, τον Κώστα και την Αλεξία. Σήμερα, η ελληνίδα πολιτικός τιμά τη μνήμη του με μια φωτογραφία και ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

"Σαν να μην πέρασε μία μέρα, 27 χρόνια πριν. Σήμερα, οι ιδέες σου θα χρειαζόντουσαν ακόμη περισσότερο. ΝΜ" γράφει η Ντόρα Μπακογιάννη δίπλα σε μια φωτογραφία που έχει απαθανατίσει τον αδικοχαμένο σύζυγό της σε κάποια εκδρομή στα χιόνια να παίζει με ένα σκυλάκι.

Και βέβαια η Ντόρα Μπακογιάννη δεν ήταν η μόνη που έκανε ανάρτηση με αφορμή τη σημερινή ημέρα. Ο γιος της, Κώστας Μπακογιάννης και ο αδελφός της και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τίμησαν επίσης τον Παύλο Μπακογιάννη.

Ιδιαίτερα συγκινητική η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος ήταν μόλις 11 ετών όταν ο δολοφονήθηκε ο πατέρας του.

Ιδού η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Facebook