Αποστόλης Τότσικας: «Εσύ θα καλούσες κάποιον άγνωστο σε μια χαρούμενη στιγμή σου;»

27.09.2016
Πριν λίγες ημέρες ο Αποστόλης Τότσικας κι η Ρούλα Ρέβη βάφτισαν στην Τήνο τα παιδιά τους, αλλά όπως είχε συμβεί και με τον γάμο τους, μπόρεσαν να κάνουν τη βάφτιση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με την παρουσία συγγενών και καλών φίλων.

Σε συνέντευξή του στο TV Έθνος ο αγαπημένος ηθοποιός εξήγησε τον λόγο, ενώ επίσης μίλησε για τις δυσκολίες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης κι έδωσε την απάντησή του σε όσους κάνουν λόγο για τη διαφορά ηλικίας του με την Ρούλα Ρέβη.

Χωρίς να κρύψετε το ευχάριστο γεγονός, επιλέξατε να πραγματοποιήσετε το μυστήριο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σε κλειστό κύκλο. Το ίδιο είχε γίνει και με τον γάμο σου. Γιατί όλο αυτό;

Εσύ θα καλούσες κάποιον άγνωστο σε μια χαρούμενη στιγμή σου; Ο κόσμος επηρεάζεται πολύ από την προσωπική ζωή ενός καλλιτέχνη. Εγώ δεν θέλω για κανέναν λόγο να συνδέεται η δουλειά μου με τα προσωπικά. Δεν αγνοώ το γεγονός ότι σαν άνθρωποι έχουμε από τη φύση μας και την τάση να κοιτάμε λίγο από την κλειδαρότρυπα. Αλλά δεν μπορώ την αδιακρισία γιατί και εγώ δεν είμαι αδιάκριτος. Θέλω να κρίνομαι από τη δουλειά μου και όχι απ’ τη ζωή μου.

Η Ρούλα Ρέβη μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Εσύ όλο αυτό πώς το διαχειρίστηκες;

Ολα αυτά είναι παρελθόν. Ηταν μια φάση της ζωής μας -περισσότερο της Ρούλας- που ξεπεράστηκε. Το διαχειρίστηκα με απόλυτη ψυχραιμία γιατί είχα πίστη. Ημουν πολύ σίγουρος πως όλα θα πάνε καλά όπως και πήγαν.

Πέρυσι στην εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού είχες χαρακτηρίσει μικροαστική τη σκέψη όσων σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας που έχετε με τη σύζυγό σου ως ζευγάρι. Γιατί αυτό;

Ναι, όντως, γιατί δεν είναι κομψό να σχολιάζει ή να ρωτά κάποιος γι’ αυτό το πράγμα. Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο.

Εχεις νιώσει αδιακρισία από τα media; Και αν ναι, πώς το διαχειρίζεσαι;

Ε, βέβαια! Δεν ασχολούμαι γιατί όταν δεν ασχολείσαι με κάτι, απλά χάνεται. Αυτό είναι όλο.