Αγνώριστη η «Ζίνα»! Δες τη Λούσι Λόουλες με κοντό αγορέ μαλλί [vds]

29.09.2016
Ένα σημείο κατατεθέν της Λούσι Λόουλες όταν ενσάρκωνε την πριγκίπισσα του πολέμου, Ζίνα ήταν το μακρύ μαύρο μαλλί της, το οποίο την τέταρτη σεζόν της σειράς οι παραγωγοί είχαν σκεφτεί μήπως να το έκοβε.

Τελικά η ιδέα εγκαταλείφτηκε και τα μαλλιά της έκοψε η Γαβριέλλα με το τότε αγορέ λουκ της να μην αρέσει σε πολλούς φαν της σειράς και σιγά σιγά τα μάκραινε χωρίς βέβαια να τα κάνει όπως την ξέραμε.

Τώρα 15 χρόνια μετά το φινάλε, η 48χρονη Λούσι, η οποία συνεχώς πειραματίζεται με τα μαλλιά της, έκανε το μεγάλο βήμα και υιοθέτησε κοντό, αγορά μαλλί, το οποίο παρουσίασε στους φαν της μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Βέβαια, η ίδια ισχυρίστηκε πως είπε στον κομμωτή της απλά να της τα τριμάρει κι όχι να της τα πετσοκόψει, αλλά σιγά μην την πιστέψουμε.

Το νέο λουκ της «Ζίνα» μπορείς να το δεις στη φωτογραφία επάνω, αλλά και στο βίντεο που ακολουθεί από συνέντευξη που έδωσε στο Hollywood Today Live και μεταξύ άλλων μιλάει και για το reboot της σειράς που ετοιμάζει αυτή την περίοδο το NBC, αλλά δεν θα παίζει το ρόλο που την έκανε πασίγνωστη σε όλο τον κόσμο.