Μπραντ Πιτ - Τζένιφερ Άνιστον: Η μυστική συνάντηση πριν από το διαζύγιο

29.09.2016
Μοιάζει σενάριο τανίας επιστημονικής φαντασίας όμως το ακούσαμε κι αυτό. Λίγο πριν χωρίσουν ο Μπραντ Πιτ με την Αντζλίνα Τζολί, εκείνος συναντήθηκε κρυφά με την πρώην σύζυγό του σε ξενοδοχείο του Μανχάταν.

Την είδηση δημοσιεύει το RadarOnline.com επικαλούμενο πηγές του ξενοδοχείου Gansevoort, όπου λέγεται ότι πραγματοποιήθηκε το ραντεβού των δυο πρώην συζύγων. Συγκεκριμένα, λέγεται ότι κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου κατέγραψαν την Τζένιφερ Άνισοτν και τον Μπραντ Πιτ μέσα στην πριβέ σουίτα όπου συνατήθηκαν. Με βάση αυτό το δημοσίευμα, η 48χρονη ελληνικής καταγωγής σταρ, η οποία, παρεμπιπτόντως είναι παντρεμένη με τον Τζάστιν Θερού από το 2015, δεν έχει ξεπεράσει ποτέ τον χωρισμό τους.

"Η Τζεν μίλησε με τον Μπραντ. Οι φίλοι της είπαν ότι θα ήταν όνειρο να ήταν και πάλι οι δυο τους μαζί. Η αλήθεια είναι ότι εκείνη περίμενε κρυφά να φύγει από τη μέση η Αντζελίνα", μεταφέρουν οι πηγές, προσθέτοντας ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, ο Μπραντ συζήτησε με την Τζένιφερ τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την Αντζελίνα καθώς και τις προσπάθεις που κάνει για να τα διορθώσει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Άνιστον είναι ακόμη ερωτευμένη με τον Πιτ και όταν έμαθε για το διαζύγιο ενθουσιάστηκε γιατί είχε χρόνια την κρυφή ελπίδα στην καρδιά της.

Επαναλαμβάνουμε ότι η συγκεκριμένη είδηση ακούγεται περισσότερο σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας και ως τέτοιο την αναμεταδίδουμε...

Η αλήθεια έιναι πως το διαζύγιο όντως ανακοινώθηκε και αναμένονται σίγουρα πολλές ακόμη, επίσημες ανακοινώσεις και εξελίξεις καθώς το θέμα θα πάρει σίγουρα τον δρόμο της δικαιωσύνης.