Τι δήλωσε on camera ο Αιμίλιος Λιάτσος για την περιπέτεια με την υγεία του [vds]

04.10.2016
Χθες Δευτέρα 3 Οκτωβρίου ο Αιμίλιος Λιάτσος επέστρεψε στη μεταμεσονύκτια εκπομπή του στο Kontra Channel μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε κι εξ αιτίας του οποίου νοσηλεύτηκε για έναν ολόκληρο μήνα στο νοσοκομείο.

Στην έναρξη της εκπομπή του -μεταξύ άλλων- ο Λιάτσος δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί σε αυτό κι είπε χαρακτηριστικά:

«Θα ξεκινούσα την εκπομπή κανονικά στις 29 Αυγούστου αν δεν κάνω λάθος ήταν Δευτέρα. Τρεις μέρες πριν με χτύπησε ένας πυρετός και πήγα στον ασφαλιστικό μας φορέα. Εκεί συνάντησα έναν εξαιρετικό γιατρό, παθολόγο, τον κ. Λαμπρόπουλο ο οποίος έδωσε εντολή μου πήραν αίμα κι είδε μερικούς δείκτες ανεβασμένους.

Στη συνέχεια είπε πως τον έστειλαν σε νοσοκομείο για περισσότερες εξετάσεις κι εκεί ο διοικητής του είπε «καλώς ήρθες. Δεν φεύγεις!» και παρέμεινε εκεί 30 μέρες.

Ποιό ήταν το πρόβλημα του Αιμίλιου Λιάτσου;

«Τελικά η διάγνωση ήταν λοίμωξη του άνω αναπνευστικού. Χρειάστηκε μία ισχυρή φαρμακευτική αγωγή. Έδειξα υπομονή κι έκανα ό,τι μου λέγανε και, έτσι, σιγά σιγά, άρχισα να τρώω, γιατί τα προηγούμενα χρόνια το έπαιξα και τζόβενο, έκανα δίαιτα κι έτρωγα ένα γεύμα την ημέρα κι είχε αδυνατίσει ο οργανισμός μου».

Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το προσωπικό του νοσοκομείου, την οικογένειά του αλλά και τον κόσμο που τον στήριξε όλο αυτό το διάστημα.