Νέα επίθεση της Μακρή στην Μπεκατώρου: «Την αναδείξαμε σε μέγιστη προσωπικότητα»

07.10.2016
Πριν λίγες ημέρες η Ραχήλ Μακρή μέσα από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη είπε πως η Μαρία Μπεκατώρου δεν αναγνωρίζεται πια από τις πλαστικές.

Η δεύτερη, καλεσμένη της Σκορδά στο Πρωινό, δεν έδωσε συνέχεια στην κόντρα, αφού όταν ρωτήθηκε από τη Φαίη τι θα κάνει εάν τη συναντήσει έξω, εκείνη είπε απλά «τίποτα».

Βέβαια, τώρα σε νέες της δηλώσεις η Ραχήλ Μακρή επανέρχεται δριμύτερη και το χοντραίνει ακόμα περισσότερο...

«Προφανώς της κυρίας Μπεκατώρου της λείπει λίγο φήμη γιατί δεν πάνε καλά τα νούμερα που έχει στην εκπομπή της που δεν την έχω δει ποτέ και ούτε πρόκειται και βρήκε τον τρόπο να κάνει επιθέσεις όπως τη χαρακτηρίζουν από ό,τι έχω καταλάβει γιατί εγώ δε τη γνωρίζω την κυρία.»

Και συνέχισε:

«Να με καλέσει σε τι; Αναδείξαμε την κυρία Μπεκατώρου σε μέγιστη προσωπικότητα της χώρας; Εδώ ο κόσμος καίγεται και έχει σοβαρά προβλήματα. Εγώ είμαι πολιτικός, η κυρία Μπεκατώρου δεν ξέρω τι είναι ακριβώς. Φυσικά το κάνει για να ακούγεται το όνομα της.»

Έχει να προσφέρει κάτι η Μπεκατώρου στην τηλεόραση;

«Δεν έχει τίποτα να προσφέρει στην ελληνική τηλεόραση. Γιατί προσφέρει κάτι; Εσείς βλέπετε να προσφέρει κάτι στην κοινωνία και στην τηλεόραση; Να επικεντρωθούμε σε σοβαρά θέματα και όχι στην κυρία που θα την κάνουμε και διάσημη».

Θα δεχόταν να παρουσιάσει εκπομπή στην τηλεόραση η Μακρή;

«Δεν ξέρω αν θα ενδιέφερε κάποιο κανάλι σε αυτή τη χώρα να κάνω εγώ πολιτική εκπομπή, γιατί αυτά και η προσωπικότητα η δικιά μου είναι για ξένες χώρες.»