Κάτια Δανδουλάκη: «Έκανα κρυφό γάμο 11 το πρωί στη Ρηγίλλης»

18.10.2016
Μπορεί πολλοί επώνυμοι -σταρ και μαϊντανοί- να κλαίγονται ότι δεν μπορούν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή για τον εαυτό τους, όμως, η αγαπημένη μας Κάτια Δανδουλάκη δείχνει με πράξεις πως «όταν θέλεις, όλα γίνονται».

Η Δανδουλάκη ήταν καλεσμένη σήμερα Τρίτη 18 Οκτωβρίου στο Πρωινό και μιλώντας με τη Φαίη Σκορδά τόνισε πως «ως γνωστή έκανα τα πιο κρυφά πράγματα».

Στην ερώτηση της παρουσιάστριας εάν κάτι τέτοιο είναι εφικτό, η αγαπημένη ηθοποιός έφερε ως παράδειγμα τον γάμο της με τον Μάριο Πλωρίτη, ο οποίος έγινε -να θυμίσουμε- το 1996 όταν εκείνη υποδυόταν τη «Βίρνα Δράκου» στη θρυλική «Λάμψη» και η δημοτικότητά της είχε εκτοξευτεί στα ύψη!

Η Δανδουλάκη απάντησε χαρακτηριστικά:

«Απολύτως. Έκανα κρυφό γάμο 11 το πρωί στη Ρηγίλλης. Κανείς δεν το πήρε είδηση. Όταν θέλεις, γίνονται όλα. Όταν δε θέλεις, υπάρχουν χιλιάδες δικαιολογητικά να πεις επειδή είμαι γνωστή αυτό δεν μπορώ να το κρύψω.

Μπορείς να κρύψεις ό,τι θέλεις, όπως και ένα παιδί που το περιορίζουν οι γονείς του και του λένε στις 9 το βράδυ σπίτι, μπορεί να κάνει ό,τι κακό έχει στο μυαλό του να κάνει στις 10 το πρωί».