Το FBI πήγε στο σπίτι της Αντζελίνας Τζολί

20.10.2016
Το FBI διεξάγει έρευνα για το τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και τον γιο του Μάντοξ μέσα στο ιδιωτικό αεροσκάφος της οικογένειας. Η Αντζελίνα Τζολί και τα έξι της παιδιά ρωτήθηκαν από δύο πράκτορες του FBI για το τι πραγματικά συνέβη εκείνη την ημέρα.

Με την Αντζελίνα Τζολί να έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τις 19 Σεπτεμβρίου, ζητώντας την επιμέλεια και των 6 παιδιών, ο Μπραντ Πιτ επιμένει πως η επιμέλεια των παιδιών πρέπει να είναι κοινή ,αρνούμενος τις κατηγορίες περί βίαιης συμπεριφοράς. Όσον αφορά την προσωρινή επιμέλεια των παιδιών, την έχει η διάσημη ηθοποιός.

Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός, υποβλήθηκε σε τεστ για να διαπιστωθεί ότι δεν έχει εξάρτηση από το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά. Το πρώτο τεστ βγήκε αρνητικό. Άνθρωπος από το περιβάλλον του που μίλησε στο περιοδικό Us είπε ότι ο ηθοποιός θα συνεργαστεί και θα συμφωνήσει σε όλα αρκεί να μπορεί να βλέπει τα παιδιά του.

Πάντως η έρευνα συνεχίζεται με την προσοχή να στρέφεται στα 6 παιδιά, τα οποία θα εξετασθούν από κοινωνικούς λειτουργούς ώστε να εκτιμηθεί πως είναι η ψυχολογική τους κατάσταση.