Χρήστος Φερεντίνος-Σοφία Παυλίδου: Χωρισμός-σοκ για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz

23.10.2016
Οι φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό για κρίση στον γάμο τους επιβεβαιώθηκαν. Πλέον οι δυο τους μετά από 12 χρόνια γάμου αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστή πορεία.

Ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου υπήρξαν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, αλλά δεν είναι πια μαζί.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής και η όμορφη ηθοποιός νοιάζονται πάνω απ΄ όλα για τα δίδυμα παιδιά τους και παρά το γεγονός ότι δεν είναι πια ζευγάρι, εξακολουθούν να είναι αγαπημένοι και έχουν πολύ καλές σχέσεις. Όπως αποκάλυψαν μάλιστα οι ίδιοι στην Real News, από τον Σεπτέμβριο ζουν σε διαφορετικά σπίτια!

«Χωρίσαμε! Είναι οριστικό και από τον Σεπτέμβριο μένουμε σε διαφορετικά σπίτια. Και δεν είναι σενάρια. Ενημερώσαμε τα παιδιά μας για τη μεγάλη αυτή απόφασή μας και πλέον μπορούμε να πούμε πως τραβάμε χωριστούς δρόμους, αλλά μένουμε αγαπημένοι», είπαν στην εφημερίδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι δεν έχει προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου και ούτε βιάζεται να το κάνει.

Ο Χρήστος και η Σοφία γνωρίστηκαν πριν περίπου 17 χρόνια σε μια συναυλία όπου εκείνη είχε πάει με την καλή της φίλη Τζένη Μπότση. Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος και πριν 12 χρόνια ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και απέκτησαν τα δίδυμα τους Κωνσταντίνο και Δημήτρη που λατρεύουν.