Έγκυος ξανά η Κιάρα τρεις μήνες μετά τον γάμο -και το σεξ

26.10.2016
Το πρώτο της παιδάκι με τον δεύτερο σύζυγό της, Ράσελ Γουίλσον, περιμένει η διάσημη τραγουδίστρια και το ανακοίνωσε μέσω social media.

Η Κιάρα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, ο οποίος είναι αθλητής του NFL τον Ιούλιο, ύστερα από έναν χρόνο σχέσης και 5 μήνες αρραβώνα. Το "ιδιαίτερο" σε αυτή την ιστορία αγάπης ήταν ότι, όπως είχαν αποκαλύψει οι ίδιοι, η σχέση τους δεν είχε ολοκληρωθεί πριν από το στεφάνι.

Από την αρχή της σχέσης τους, η 31χρονη τραγουδίστρια δήλωσε δημοσίως ότι σέβεται απόλυτα την ορμώμενη απο τις βαθύτατες χριστιανικές αρχές επιθυμία του αγαπημένου της για αποχή μέχρι τον γάμο, όπερ και εγένετο.

Τώρα, τρεις μήνες μετά το στεφάνι, το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδάκι και όπως αποκαλύπτει η ίδια η μέλλουσα μανούλα στη λεζάντα της φωτογραφίας που πόσταρε στο Instagram, έμαθε τα νέα την ημέρα των γενεθλίων της. Ιδού και η ανακοίνωση.

Για την ιστορία, η Κιάρα έχει ακόμη ένα παιδί από τη σχέση της με τον ράπερ Future, τον 2 ετών Future!!

Και βέβαια με την ευκαιρία να θυμηθούμε κι άλλους διάσημους που περίμεναν το στεφάνι για το κρεβάτι. δεν είναι λίγοι. Κάνε κλικ στον σύνδεσμο και δες.