Διαζύγιο σοκ για Φαίη Σκορδά και Γιώργο Λιάγκα -Το ανακοίνωσαν από κοινού [photo]

05.11.2016
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση για τον χωρισμό του διάσημου ζεύγους -παρά τις φήμες που ακουγόταν καιρό- που αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους ύστερα από 5 χρόνια γάμου και δυο παιδιά...

Πριν ακόμη τελειώσει η περσινή σεζόν οι φήμες ήθελαν τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να έχουν χωρίσει ενώ το γεγονός ότι οι δυο τους έκαναν χωριστές διακοπές τις φούντωσαν. Οι ίδιοι δεν έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα αποφεγοντας την όποια δήλωση ενώ, όπως είναι γνωστό, φέτος δεν είναι μαζί ούτε τηλεοπτικά.

Τώρα όμως, φαίνεται ότι ο κύβος ερρίφθη και, προφανώς θέλοντας να προλάβουν τις όποιες "κακές γλώσσες" έκαναν από κοινού την ανακοίνωση του διαζυγίου. Ως εξής:

Μέσω της εφημερίδας Real που θα κυκλοφορίσει αύριο αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν τον χωρισμό τους η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας.

Στο εξώφυλλο της εφημερίδας διαβάζουμε την εξής δήλωση δίπλα από μια πραγματικά πολύ τρυφερή φωτογραφία τους: «Ναι, δεν είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε δύο υπέροχα παιδιά που λατρεύουμε και θα μας ενώνουν για πάντα».