Ορέστης Τζιόβας - Παναγιώτα Βλαντή: Είναι τελικά ζευγάρι;

07.11.2016
Φήμες που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα ήθελαν τον ηθοποιό Ορέστη Τζιόβα να είναι ζευγάρι με την συμπρωταγωνίστριά του στο θέατρο, Παναγιώτα Βλαντή - η οποία πριν λίγο καιρό φημολογούνταν ότι έχει σχέση με τον Δάνη Κατρανίδη.

Ο Ορέστης Τζιόβας έξαλλος φαίνεται να απάντησε στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την ηθοποιό, μέσω φίλου του: «Είναι δυνατόν να εφευρίσκουν τέτοια σενάρια που δεν ισχύουν;» και συμπλήρωσε:

«Με την Παναγιώτα είμαστε καλοί συνάδελφοι και φίλοι και παίζουμε στην ίδια παράσταση. Πώς μας παρουσιάζουν ως ζευγάρι όταν γνωρίζουν πως είμαι σε άλλη σχέση, που είναι τόσο σημαντική για μένα;»

Ο ηθοποιός σύμφωνα με την «Real Life» διατηρεί σχέση με την συνάδελφό του, Έλενα Μεντζέλου, την οποία γνώρισε στα γυρίσματα μίας μικρού μήκους ταινίας και έκτοτε είναι αχώριστοι.

H Παναγιώτα Βλαντή, o Ορέστης Τζιόβας και ο Ανδροκλής Δεληολάνης πρωταγωνιστούν στο έργο του Αμερικάνου συγγραφέα Τένεσι Ουίλιαμς «Kingdom of Earth», που ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Olvio σε σκηνοθεσία Νίκου Κατή.