Σάλος από την είδηση ότι η "Σαμάνθα" του SATC επιστρέφει στη μικρή οθόνη

14.11.2016
Οι απανταχού θαυμαστές της λατρεμένης τηλεοπτικής σειράς έχουν αναστατωθεί εδώ και λίγες μέρες από την είδηση ότι επιστρέφει στην TV -ή έστω, μέρος αυτής...

Οι φήμες θέλουν συχνά τη διάσημη γυναικοπαρέα να επιστρέφει στην παρέα της μικρής οθόνης, όμως δεν επιβεβαιώνονται ποτέ. Αυτή τη φορά, "πρωταγωνίστρια" της πιο πρόσφατης φημολογίας είναι η εκκρηκτική "Σαμάνθα Τζόουνς", κατά κόσμον Κίμ Κατράλ, η οποία φέρεται να "χτίζει" γύρω της ένα ολόκληρο spin-off.

Η Σαμάνθα, λοιπόν, φέρεται να είναι το κύριο πρόσωπο στο spin-off της σειράς όπου δεν αποκλείεται να δούμε και τις άλλες τρεις φίλες της, δηλαδή την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, την Κρίστιν Ντέιβις και την Σύνθια Νίξον.

Τι συνέβη, όμως, στην πραγματικότητα.

Η είδηση κυκλοφορεί ευρέως, ιδιαίτερα μετά από τιτίβισμα της 60χρονης Κατράλ όπου έγραφε τα εξής: «Είμαι απίστευτα κολακευμένη και συγκινημένη. Δεν μπορώ να περιμένω να επιστρέψω, όλα πάνω μου γελάνε».

Η "ατάκα" της Κιμ, όμως, είναι απάντηση στη δημοσιογράφο Γουέντι Γουίλιαμς η οποία στην ουσία πρότεινε το συγκεκριμένο πρότζεκτ, πρόταση η οποία κολάκευσε ιδιαίτερα την πρωταγωνίστρια και το δήλωσε δημόσια.

Η αλήθεια θα φανεί στο άμεσο μέλλον, υποθέτουμε...