Παυλίδου - Καλυβάτσης: Η απάντηση για τα σενάρια που τους θέλουν μαζί μετά το χωρισμό με Φερεντίνο

14.11.2016
Μετά το διαζύγιο με το Χρήστπ Φερεντίνο τα σενάρια θέλουν την Σοφία Παυλίδου να βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά ενός επίσης διάσημου Έλληνα, του Σωτήρη Καλυβάτση. Οι δυό τους αποφασίζουν να δώσουν απάντηση και να μιλήσουν ανοιχτά για το θέμα.

Η αλήθεια είναι πως ο χωρισμός τους δεν είναι από αυτούς που έπεσαν σαν κεραυνός εν αιθρία στην ελληνική σοουμπίζ - όπως για παράδειγμα η πρόσφατη βόμβα διαζυγίου Σκορδά - Λιάγκα - αφού κατά καιρούς μαθαίναμε για τα προβλήματα στο γάμου του ζευγαριού. Μετά την επίσημη όμως ανακοίνωση τα σενάρια για το νεο σύντροφο της Σοφίας Παυλίδου είχαν κατακλίσει το διαδίκτυο. Οι φήμες ήθελαν την ίδια να έχει ερωτική σχέση με τον φίλο και συνάδελφό της Σωτήρη Καλυβάτση.

Κι ενώ αρχικά και οι δυό τους κρατούσαν στάση αναμονής και σιγή ιχθύος, αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος στη φημολογία. Μιλώντας μέσα από την εφημρρίδα Freddo απαντούν:

«Δεν έχουμε ερωτική σχέση με τη Σοφία Παυλίδου. Είμαστε φίλοι (...) Είναι ψέματα. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Με τη Σοφία έχουμε συνεργαστεί τρεις χρονιές στο θέατρο. Με τον Χρήστο συνεργαστήκαμε στο ραδιόφωνο. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Είναι δυνατόν; Είμαι πολύ καλός φίλος και με τους δύο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Καλυβάτσης/

Από την πλευρά της η Σοφία Παυλίδου - που ήδη είχε τοποθετηθεί για το ζήτημα με προσωπική της ανάρτηση στα Social Media σημειώνει:

«Θα σας πω ό,τι έγραψα και στο Facebook! Δεν είμαι σε σχέση με τον Σωτήρη Καλυβάτση. Ούτε σε άλλη σχέση. Είμαι μόνη, αλλά για να σας είμαι και απόλυτα ειλικρινής ούτε ελεύθερη είμαι με την τυπική έννοια του όρου, αφού δεν έχει βγει ακόμη το διαζύγιο. Με τον Σωτήρη είμαστε φιλοι».