Μπλακ Τσάινα: Θηλάζει δημοσίως τη νεογέννητη κόρη της και διχάζει [photos]

14.11.2016
Μετρά μόλις λίγες μέρες ζωής το νεότερο μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν και ήδη έχει δικό της λογαριασμό στο Instagram. Και να' ταν μόνο αυτό!!!

Η Ντριμ (Όνειρο) Καρντάσιαν γεννήθηκε πριν από τρεις μέρες (11/11/20016) και εν αγνοία της έχει ήδη γίνει "σταρ" των social media. Με γονείς τον Ρόμπερτ Καρντάσιαν, μόνο αρσενικό σε μια απολύτως γυναικοκρατούμενη ριαλιτοοικογένεια, και την Μπλακ Τσάινα, η οποία, στην κυριολεξία ζει μέσα από τα social media, το μωράκι δεν είχε επιλογή.

Αρκεί να υπογραμμίσουμε ότι η μικρούλα έχει ήδη δική της σελίδα στο Instagram, την οποία, προφανώς διαχειρίζονται οι γονείς της -ή κάποιοι "υπάλληλοί" τους- όμως με δυο μόνο ποσταρίσματα έχει καταφέρει να "μπει στο στόμα του κόσμου", διχάζοντας τις απόψεις.

Η πρώτη φωτογραφία, με την οποία στην ουσία συστήθηκε το νεογέννητο ήταν μια κλασσική φωτογραφία νεογέννητου. Repost μιας ανάρητησης του μπαμπά Ρομπ, ο οποίος στη λεζάντα δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

Η δεύτερη όμως, φωτογραφία έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών. Και ιδού το γιατί:

Η μαμά Μπλακ Τσάινα θηλάζει το μωρό και ο κόσμος αντιδρά με χίλιους τρόπους στη λεζάντα, αλλά και στο διαδύκτιο γενικότερα. Ιδού η εικόνα και τα σχόλια δικά σας.

Morning 🐣 it's bonding time with mommy!

A photo posted by Dream Kardashian (@dream) on