Έλεν ντε Τζένερις: Επικό all star Mannequin Challenge μέσα στον Λευκό Οίκο [vds]

23.11.2016
Αν μπορούσε κάποιος να οργανώσει κάτι τέτοιο, θα ήταν μόνο η διάσημη κωμικός και παρουσιάστρια που, πραγματικά, ξεπέρασε τον εαυτό της.

Η Έλεν ντε Τζένερις ήταν από τις 21 προσωπικότητες που έχουν διακριθεί στους τομείς τους και ξεχώρισαν για το έργο και τη στάση ζωής τους που επέλεξε ο Μπαράκ Ομπάμα να τιμήσει αποχαιρετώντας τον Λευκό Οίκο με το «Μετάλλιο της Ελευθερίας», την ύψιστη τιμητική διάκριση προς πολίτες στις ΗΠΑ.

Και εκείνη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, ούτε κατά τη βράβευση [επάνω] ούτε όταν πόζαρε μαζί με τη σύζυγό της, Πόρσια ντε Ρόσι λίγο μετά [κάτω]

Η Έλεν όμως δεν σταμάτησε εκεί... Εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που είδε με όλα αυτά τα μεγάλα ονόματα μαζεμένα σε ένα δωμάτιο και οργάνωσε το απόλυτο Mannequin Challenge. Και για όσους δεν γνωρίζουν να ενημερώσουμε ότι πρόκειται για την τελευταία διαδυκτιακή "τρέλα" διασήμων και μη, όπου μια ομάδα ανθρώπων ποζάρουν σαν κούκλες βιτρίνας σα ναν να έχει παγώσει ο χρόνος και κάποιος τους βιντεοσκοπεί.

Μπρους Σπρίνγκστιν, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, οι θρύλοι του μπάσκετ Μάικλ Τζόρνταν και Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, Τομ Χανκς, Ρόμπερτ ντε Νίρο, Νταϊάνα Ρος...

Ιδού το βίντεο που "σκάρωσε" η Έλεν γράφοντας ξανά ιστορία -μετά τη θρυλική selfie των Όσκαρ του 2014 [φωτό κάτω]