Όσα είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για τον Νίκο Μουτσινά

25.11.2016
Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Μουτσινάς έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση Κοκομπλόκο και η συμπρωταγωνίστριά του Πηνελόπη Αναστασοπούλου είχε δηλώσει πως δεν θα ξαναδούλευε μαζί του.

Η ηθοποιός λοιπόν όταν βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα. «Είπα αυτό που σκεφτόμουν εκείνη την ώρα. Δεν θέλω καθόλου η δική μου άποψη να μείνει στο κεφάλι κανενός. Έχω τόσα πράγματα να σου πω γιατί πρέπει να μιλήσουμε γι’ αυτό; Εγώ πληγώθηκα από αυτό το πράγμα κι εμένα άμα με πληγώσεις δεν μου φεύγει εύκολα. Δε νομίζω να ξαναβρεθούμε», είπε η Πηνελόπη.

Το απόσπασμα από την συνέντευξητης Αναστασοπούλου έπαιξε η εκπομπή «Πρωινό» και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε: «Αυτό που ξέρουμε είναι ότι στις περιοδείες που έγιναν, πολλές φορές η Πηνελόπη πήγαινε μαζί με το νεογέννητο. Πολλές φορές είχε μαζί το παιδί της. Και αυτό που ξέρουμε από το ρεπορτάζ είναι ότι ήταν το παιδί στο καμαρίνι».

Ενώ ο Θέμης Γεωργαντάς συμπλήρωσε: «Ο Μουτσινάς δεν είναι πολύ εκρηκτικός γενικά; Δεν ακούγεται για τον Νίκο αυτό το πράγμα; Να το πούμε αυτό. Ακούγεται ότι είναι πολύ εκρηκτικός και ειδικά στις συνεργασίες του έχουν ακουστεί διάφορα».