Βγήκε από το νοσοκομείο ο Κάνιε Γουεστ

01.12.2016
Εννέα μέρες μετά την κατάρρευσή του από νευρικό κλονισμό, ο σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν λέγεται ότι επέστρεψε σπίτι του .

Στις 21 Νοεμβρίου ο Κάνιε Γουεστ διέκοψε συναυλία του, αφού πρώτα είχε επιτεθεί φραστικά σε Μπιγιονσέ, Τζέι Ζι και Χίλαρι Κλίντον, με τις πληροφορίες να τον θέλουν να έχει οδηγηθεί στο νοσοκομείο με χειροπέδες, για τη δική του ασφάλεια.

Το ψυχωσικό επεισόδιο λέγεται ότι πυροδοτήθηκε από την επέτειο του θανάτου της λατρεμένης του μητέρας λίγες μέρες νωρίτερα, γεγονός που λειτούργησε ως "κερασάκι στην τούρτα" για έναν εκκρηκτικό χαρακτήρα όπως του Κάνιε, ιδιαίτερα πιεσμένο εκείνο τον καιρό. Η εξάντληση και η έλλειψη ύπνου, μαζί με τη στεναχώρια λειτούργησαν καταλυτικά.

Αφού ακολούθησε θεραπεία 9 ημερών στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Λος Άντζελες λοιπόν, και έχοντας συνέχεια στο πλευρό του την Κιμ όμως όχι τα παιδιά του, για λόγους ασφαλείας, όπως λέγεται, σύμφωνα με το TMZ, ο 39χρονος διάσημος ράπερ πήρε εξιτήριο χθες Τετάρτη (30/11/2016)

Οι πληροφορίες θέλουν τον Κάνιε να ακολουθεί κατ' οίκον θεραπεία από τον προσωπικό του γιατρό Dr. Michael Farzam στο σπίτι του μαζί με την οικογένειά του.

Περαστικά.